Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesätyö vuoromestari ja kokki Greeneriin

Työpaikat / Kesätyö vuoromestari ja kokki Greeneriin

Kesätyö vuoromestari ja kokki Greeneriin

Hakuaika päättyy 21.03.2021

Mikkeli Hotelli- ja ravintola-ala Osuuskauppa Suur-Savo

Greeneri palvelee asiakkaitaan Mikkelipuiston upeassa vehreässä puutarhamaisemassa, johon ravintolan terassi avautuu. Ravintola tarjoaa tuoreita ja raikkaita makuja kahvin, juoman ja hyvän ruoan ystäville. Greeneri hakee nyt joukkoonsa lisävahvistusta kesän ajalle. Kuumin sesonki on kesäkuusta elokuun loppuun. Greenerissä pääset työskentelemään osana timanttista tiimiä kauniissa puutarhamaisemissa.

 Etsimme kokkia Greenerin kesään. Kokin työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, ripeää otetta työskentelyyn, tarkkuutta ja tiimityöskentelytaitoja. Hakemamme henkilö ei säikähdä kiirettä, vaan paremminkin motivoituu työn hektisessä sykkeessä. Toivomme, että omaat jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, alan koulutuksen tai olet alan opiskelija. Tunteja on tarjolla noin 90h/3vko, työt alkavat toukokuussa ja jatkuvat elokuun loppuun saakka.

Lisäksi etsimme vuoromestaria työskentelemään huhtikuun puolivälistä syyskuun loppuun saakka. Tunteja on tarjolla 90h/3vko. Keittiön vuoropäällikkönä vastaat ennen kaikkea  ruokatuotteen päivittäisestä laadusta sekä oman keittiötiimisi pelirakentamisesta työvuorossasi. Sovit tehtävään loistavasti mikäli olet aidolla palolla keittiötyöskentelyä kohtaan varusteltu alan ammattilainen, jolta löytyy osaamista keittiön johtamisesta. Tärkeintä on kuitenkin palo alaa kohtaan, joten otamme huomioon myös innokkaat alalla etenijät.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten toimi siis heti tee kesästä 2021 elämäsi paras!