Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Huoltotilausten koordinaattori Vantaalle

Työpaikat / Huoltotilausten koordinaattori Vantaalle

Huoltotilausten koordinaattori Vantaalle

Hakuaika päättyy 02.03.2021

Vantaa Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Tekniikka

Oletko tarkka ja huolellinen, ja toimit sujuvasti eri järjestelmien parissa? Haemme vahvasti kansainväliselle asiakkaallemme huolto-/tilauskoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun loppuun saakka.

Huolto-/tilauskoordinaattorina päätehtäviisi kuuluu huoltotilausten laskuttaminen ja tiliöinti sekä materiaali- ja nimikehallinta toiminnanohjausjärjestelmässä. Lisäksi huolehdit ostotilausten vastaanotosta ja käsittelystä. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien, kuten huoltokeskusten ja myynnin kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulle on reipas palveluasenne ja viihdyt rutiininomaistenkin tehtävien parissa. Soveltuva koulutus tekniseltä tai kaupan alalta sekä aiempi kokemus esimerkiksi kesätöistä katsotaan eduksesi. Toivomme, että sinulla on:

• hyvät asiakaspalvelu- ja viestintätaidot suullisesti ja kirjallisesti (suomi ja englanti)

• valmiutta toimia itsenäisesti ja rohkeutta kysyä neuvoa tarvittaessa

• tarkka ja huolellinen työote

• hyvät tietotekniset perustaidot

Pääset työskentelemään hyvässä työporukassa ja kehittymään monipuolisten tehtävien parissa. Haethan siis tehtävää mahdollisimman pian!

Lisätietoa tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, p. 050 3131449. Parhaiten Jarnan tavoitat tiistaisin klo 14-15.