Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesätyö: rekrytointi- ja toimistoassistentti rakennusalalle

Työpaikat / Kesätyö: rekrytointi- ja toimistoassistentti rakennusalalle

Kesätyö: rekrytointi- ja toimistoassistentti rakennusalalle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Vantaa Espoo Henkilöstöhallinto/rekrytointi Toimistotyö Barona Rakennus Oy

Haluatko päästä tutustumaan henkilöstöpalvelualan johtavan yrityksen arkeen? Pidätkö sosiaalisista tilanteista ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot? Barona Rakennus Oy hakee kesäksi rekrytointi- ja toimistoassistenttia Vantaan Tikkurilan toimipisteeseen.

Tehtävänkuvaus

Pääset tutustumaan näköalapaikalta rakennusalan rekrytointeihin, opit paljon työsuhdeasioista ja tiimityöskentelystä hektisessä työympäristössä rekrytointialan ammattilaisten kanssa. Rekrytoinnin tyypillisiä työtehtäviäsi ovat työpaikkailmoitusten teko, ehdokasviestintä, työpaikkahaastattelut ja työntekijöiden varustaminen ja perehdyttäminen. Muita toimiston yleisiä työtehtäviä ovat esimerkiksi rakennusalan Valttikorttien tilaus, palvelutuotannon tukeminen ja yhteydenpito jo meillä oleviin työntekijöihimme päivittäisten asioiden hoitamisessa.

Mitä haemme?

Olennaista on asenteesi sekä kiinnostuksesi rekrytointialaa kohtaan. Aiempaa kokemusta rekrytoinneista emme vaadi, sillä perehdytämme sinut hyvin toimintamalleihimme ja tehtävään. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua oppia koko ajan uutta. Rakennusalan tuntemus tai työkokemus rakennusalalta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä työn saamiseksi. Toivomme, että kommunikoit suomeksi ja englanniksi ja sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet. Rakennusalan arki voi olla kesällä hektistä ja toivomme sinulta tarkkuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä motivaatiota myös rutiiniluonteisia tehtäviä kohtaan.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyön menestyvässä ja kasvavassa rekrytointipalvelualan yrityksessä, mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä, joka opastaa ja auttaa työtehtävien omaksumisessa. Meillä tehdään töitä energisessä työporukassa; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tikkurilassa.

Kiinnostuitko?

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.3.2021 mennessä "Hae työpaikkaa"- linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana. Ensimmäinen hakukierros voidaan toteuttaa videohaastatteluna. Mainitse hakemuksessasi myös mahdollinen aloitusajankohta, toiveena on aloitus loppukeväästä.

Kesätyö on palkallinen ja kesän jälkeen on myös aito mahdollisuus työllistyä työsuhteeseen rekrytointitehtävien pariin osa- tai kokoaikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yhteyspäällikkö Miska Kulju p. 050 303 8830, miska.kulju@barona.fi

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?