Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Document Coordinator

Työpaikat / Document Coordinator

Document Coordinator

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vaasa Teollisuus/tuotanto Suunnittelu Tekniikka

Etsimme menestyvälle kansainväliselle asiakkaallemme Document Coordinatoreita Vaasaan.

Työssäsi tulet työskentelemään kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa, joka tuottaa mm. suunnittelupalveluita energiateollisuuden toimijoille.

Vastaat työssäsi yhdessä tiimisi kanssa projektien dokumentoinnista standardien mukaisesti. Huolehdit kaikkien projektiin liittyvien asiakirjojen toimittamisesta sekä varmistat, että toimitusaikataulut täsmäävät ja dokumentaatio täyttää laatuvaatimuksen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn, jossa pääset toteuttamaan omia taitojasi ja aiempaa osaamistasi. Pääset työskentelemään globaalissa työympäristössä, jossa panostetaan maiden rajat ylittäviin ja tehokkuutta lisääviin uusimpiin teknologioihin.

Tehtävä ei vaadi aikaisempaa kokemusta dokumentoinnista, mutta se katsotaan eduksi. IT-taidot ovat työtehtävässä menestymisen kannalta oltava hyvät. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen esimerkiksi energia-alan työtehtävistä, logistiikan alalta tai sihteerin/assistentin työtehtävistä.

Koska työympäristösi ja tiimisi on kansainvälinen, on sujuva englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito edellytys tehtävässä menestymisen kannalta.

Työ on itsenäistä ja vaatii hyviä päättelytaitoja, mutta myös hyvät tiimityöskentelytaidot ovat edellytys työssä menestymisen kannalta. Arvostamme tarkkuutta ja samalla kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Työssä on vaiheita, jossa pienilläkin yksityiskohdilla on merkitystä. Myös hyvä paineensietokyky on edellytys tehtävässä menestymisen kannalta. Omaat myös positiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, koska olet työssäsi päivittäin yhteydessä tärkeisiin sidosryhmiin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän meille hakemuksesi palkkatoiveineen sekä englanninkielisen CV:n oheisen hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Hyvin työssä menestyvillä on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 050 597 4102 arkisin klo 8-16.