Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Laitoshuoltaja Orivedelle

Työpaikat / Laitoshuoltaja Orivedelle

Laitoshuoltaja Orivedelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Orivesi Kiinteistöala Oriveden Kaupunki

Etsinnässä on laitoshuoltajia Oriveden alueelle. Jos koet laitoshuoltajan monipuolisen ja vaihtelevan tehtävän omaksesi, laita meille työhakemus!

Etsimämme laitoshuoltaja tulee työskentelemään Oriveden alueella esimerkiksi terveyskeskuksessa. Työtehtäviin kuuluuvat puhtaanapidon tehtävät ja myös ruokahuollon avustavat tehtävät, kuten ruoanjako terveyskeskuksen osastoilla. Työtä on mahdollista tehdä myös koulu- ja päiväkotikohteissa.

Tehtävän vaatimuksena on laitoshuoltajan/toimitilahuoltajan tai vastaavan ammattilaisen tutkinto. Hakemamme laitoshuoltaja hallitsee puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Keikkaluonteinen työ mahdollistaa työvuorosuunnittelun itsenäisesti. Voit siis tehdä töitä joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Työt painottuvat arkeen aamu- ja päivävuoroihin, tarjolla on satunnaisesti myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Pääset tutustumaan erilaisiin kohteisiin ja työkavereihin.

Jos olet ahkera ja työhön tarttuva laitoshuoltaja, lähetä meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseen mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.