Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesälle grillityöntekijä Kangasalle

Työpaikat / Kesälle grillityöntekijä Kangasalle

Kesälle grillityöntekijä Kangasalle

Hakuaika päättyy 07.03.2021

Kangasala Hotelli- ja ravintola-ala Kahvila-Ravintola Kulissi Oy

Nautitko hektisestä asiakaspalvelusta sekä sen ohessa kokkailusta? Kaipaatko kesälle osa-aikaista työtä?

Kaivannon Grilli sijaitsee vilkkaan Lahdentien varrella kauniin Kaivannon kanavan tuntumassa. Grillillä suositaan raaka-aineissa lähiruokaa ja valikoimassa ovat aidot, laadukkaat ja perinteiset grilliruoat. Namskis!

Kesäsesonkiin on haussa innokas työntekijä, joka on valmis turisemaan asiakkaiden kanssa ruokia valmistaessa. Työtehtäviin kuuluu mm. grillin myyntitehtävät, ruoka-annosten valmistaminen, ruokien esivalmistelut sekä puhtaanapito ja siivoustehtävät. Jos vastaavista tehtävistä ei ole aikaisempaa kokemusta, niin perehdytyksen toki saa. Tärkeintä on positiivinen asenne ja kiinnostus työtä kohtaan. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ke-la välille ja ovat 5-6 h pituisia.

Työssä tulee olla hygieniapassi sekä ajantasalla oleva salmonellatodistus. Tarvittaessa autamme näiden hankinnassa.

Sijainnin vuoksi oman auton käyttö on eduksi, toki lähistöltä hurauttaa kesäiltoina vaikka fillarilla töihin. Työtehtävät vaativat täysi-ikäisyyden ja anniskelupassi on eduksi. Grillin yrittäjillä on myös aivan grillin läheisyydessä Vehoniemen Alamaja, joka on viihtyisä kahvila ja tilausravintola.

Oletko sinä etsimämme tekijä, joka on valmis työskentelemään koko kesän? Laitathan pian hakemuksesi. Työntekijän perehdyttäminen aloitetaan kevään aikana.

Lahdentie 1746, 36570 Kangasala