Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Työnjohtaja

Työpaikat / Työnjohtaja

Työnjohtaja

Hakuaika päättyy 13.03.2021

Helsinki Espoo Vantaa Kerava Porvoo Kirkkonummi Rakennusala Rakennusliike Jusmar

Etsimme ammattitaitoista työnjohtajaa Rakennusliike Jusmarille pääkaupunkiseudulle.

Rakennusliike Jusmarilla on 17 vuoden kokemus takanaan ja toimintamme kasvaessa sekä laajentuessa tarvitsemme lisää rakennusalan ammattilaisia riveihimme. Tulemme alkuvuoden aikana palkkaamaan työpäällikön, laskentapäällikön, vastaavia työnjohtajia sekä työnjohtajia vakituisiin työsuhteisiin.

TYÖNJOHTAJA

Toimit pääkaupunkiseudulla työmaan työnjohtajana johtaen vastuualueellesi annettua työmaan työnjohdollista tehtävää. Esimiehenäsi toimii työpäällikkö, ja apua tehtäviesi hoitamiseen saat työmaan vastaavalta työnjohtajalta sekä koko yritysorganisaatiolta.

Olet motivoitunut, ratkaisukeskeinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Olet järjestelmällinen ja itseohjautuva. Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme sekä muiden sidosryhmiemme kanssa ja edellytämme kaikilta työntekijöiltämme asiakaspalveluhenkisyyttä. Työssäsi menestyäksesi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtäväsi edellyttää:

  • Kykenet johtamaan ja organisoimaan työmaalla tehtäväksesi annettuja osakokonaisuuksia sekä alihankkijoita

  • Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus korjausrakentamisen vastaavista tehtävistä, mutta voit olla myös urasi alussa oleva rakennusalan ammattilainen

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus

  • Nykyaikaisten yleisten tietoteknisten järjestelmien sekä ohjelmien osaamista ja hallintaa

Tarjoamme sinulle:

  • Meiltä saat vakituisen työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua yksilöllisten tarpeiden ja oman motivaatiosi mukaisesti

  • Huomioimme vahvuutesi, ja tehtäväkuvaasi pääset myös itse vaikuttamaan. Pääset mukaan vakavaraiseen, hyvämaineiseen ja kasvavaan rakennusliikkeeseen, jossa sinua odottaa toisiaan tukeva ja ilmapiiriltään loistava työyhteisö

  • Vastuullista ja monipuolista tehtävänkuvaasi vastaavan palkkauksen sekä muut nykyaikaiset edut

Miksi töihin Jusmarille?

Jos sinulla on halu kehittää itseäsi ja yritystä, jossa työskentelet, olet varmasti oikea henkilö porukkaamme. Pystymme tarjoamaan sinulle näköalapaikan korjausrakentamisen parissa. Olemme vahvasti eteenpäin katsova, pelkästään korjausrakentamiseen erikoistunut vuonna 2003 perustettu vakavarainen yritys, jonka tavoitteet ovat korkealla ja jalat tukevasti maassa. Tilaajakuntamme koostuu pelkästään ammattirakennuttajista. Meillä on matalaportainen organisaatio, jossa myös yrityksen toimiva johto on päivittäisessä tekemisessä mukana. Vapaus, vastuu ja itsenäinen työnteko ohjaavat vahvasti toimintaamme. Työllistyminen johonkin tiettyyn positioon yrityksessämme ei tarkoita ei tarkoita siinä työskentelyä koko työurasi ajan, vaan koulutamme ja kehitämme henkilökuntaamme jatkuvasti. Itsenäiset ja innovatiiviset rakennusalan ammattilaiset viihtyvät meillä varmasti.

Lue lisää, millaista on työskentely Jusmarilla!

Jos kiinnostuit paikastamme, lähetä hakemuksesi jo tänään. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Hakemusten käsittelyn ja ensimmäisen kierroksen haastattelut hoitaa Barona Rakennuksen Miska Kulju. Voit lähettää hakemuksesi suoraan miska.kulju@barona.fi. Lisätietoja paikasta voit kysellä Miskalta, 050 3038830.