Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Sähköasentaja (kärkimies)

Työpaikat / Sähköasentaja (kärkimies)

Sähköasentaja (kärkimies)

Hakuaika päättyy 28.03.2021

Helsinki Rakennusala Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Sähköpartio Oy

Etsimme kahta kärkimiestason sähköasentajaa vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle.

Sähköpartio Oy on tarjonnut monipuoliset sähköurakointipalvelut pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1979. Toimimme sekä uudis- että saneerauskohteissa. Uudispuolella kohteemme käsittävät pääasiassa kouluja ja päiväkoteja. Saneerauspuolella olemme keskittyneet asuinkerrostalojen, toimitilojen sekä julkisten tilojen töihin. Pitkän historiamme aikana meille on muodostunut laaja tilaajien ja yhteistyökumppanien verkosto, joka luo vakaan pohjan tulevaisuutemme kasvulle.

Ammattitaitoinen, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen henkilökuntamme käsittää tällä hetkellä 25 sähköalan ammattilaista. Meidän kaikkien toimintaa ohjaavat yhdessä tekeminen, rentous ja tinkimätön ammattitaito.

Palkkaamme riveihimme kaksi kokenutta kärkimiestason sähköasentajaa vakituisiin työsuhteisiin helmi-maaliskuun aikana. Etsimillämme henkilöillä on sähköalan koulutus ja aikaisempaa kokemusta asentajaporukan ohjaamisesta, kouluttamisesta ja valvomisesta. Edellytämme voimassaolevia työ- ja sähkötyöturvallisuuskortteja. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa.

Jos kiinnostuit paikasta ja haluat tulla mukaan porukkaamme, lähetä hakemuksesi jo tänään. Hakemusten käsittelyn ja työhaastattelut tekee yhteistyökumppanimme Barona Rakennuksen Miska Kulju. Voit lähettää hakemuksesi linkistä tai sähköpostilla osoitteeseen miska.kulju@barona.fi. Lisätietoja paikasta voit kysellä Miskalta, 050 303 8830.