Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Vastaava työnjohtaja

Työpaikat / Vastaava työnjohtaja

Vastaava työnjohtaja

Hakuaika päättyy 13.03.2021

Helsinki Espoo Vantaa Kerava Porvoo Kirkkonummi Rakennusala Rakennusliike Jusmar Oy

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Rakennusliike Jusmarille pääkaupunkiseudulle.

Rakennusliike Jusmarilla on 17 vuoden kokemus takanaa ja toimintamme kasvaessa sekä laajentuessa tarvitsemme lisää rakennusalan ammattilaisia riveihimme. Tulemme alkuvuoden aikana palkkaamaan työpäällikön, laskentapäällikön, vastaavia työnjohtajia sekä työnjohtajia vakituisiin työsuhteisiin.

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA

Toimit pääkaupunkiseudulla työmaan vastaavana työnjohtajana johtaen työmaata itsenäisesti tai avuksesi työmaalle nimetyn työnjohdon sekä lähiesimiehenäsi toimivan työpäällikön kanssa. Tukea tehtäviisi saat työpäälliköltä sekä koko yritysorganisaatiolta.

Olet motivoitunut, ratkaisukeskeinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Olet järjestelmällinen ja itseohjautuva. Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme sekä muiden sidosryhmiemme kanssa ja edellytämme kaikilta työntekijöiltämme asiakaspalveluhenkisyyttä. Työssäsi menestyäksesi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtäväsi edellyttää:

  • Sinulla on riittävästi kokemusta korjausrakentamisen vastaavista tehtävistä

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. rakennusmestari, insinööri tai DI

  • Kykenet johtamaan työmaasi alihankintaverkostoa sekä työmaan muuta työnjohtoa asetettujen kustannus-, laatu- sekä aikataulutavoitteiden mukaisesti

  • Nykyaikaisten yleisten tietoteknisten järjestelmien ja ohjelmien osaamista ja hallintaa

Tarjoamme sinulle:

  • Meiltä saat vakituisen työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua yksilöllisten tarpeiden ja oman motivaatiosi mukaisesti

  • Huomioimme vahvuutesi, ja tehtäväkuvaasi pääset myös itse vaikuttamaan

  • Pääset mukaan vakavaraiseen, hyvämaineiseen ja kasvavaan rakennusliikkeeseen, jossa sinua odottaa toisiaan tukeva ja ilmapiiriltään loistava työyhteisö

  • Vastuullista ja monipuolista tehtävänkuvaasi vastaavan palkkauksen sekä muut nykyaikaiset edut

Miksi töihin Jusmarille?

Jos sinulla on halu kehittää itseäsi ja yritystä, jossa työskentelet, olet varmasti oikea henkilö porukkaamme. Pystymme tarjoamaan sinulle näköalapaikan korjausrakentamisen parissa. Olemme vahvasti eteenpäin katsova pelkästään korjausrakentamiseen erikoistunut vuonna 2003 perustettu vakavarainen yritys, jonka tavoitteet ovat korkealla ja jalat tukevasti maassa. Tilaajakuntamme koostuu pelkästään ammattirakennuttajista. Meillä on matalaportainen organisaatio, jossa myös yrityksen toimiva johto on päivittäisessä tekemisessä mukana. Vapaus, vastuu ja itsenäinen työnteko ohjaavat vahvasti toimintaamme. Työllistyminen johonkin tiettyyn positioon yrityksessämme ei tarkoita siinä työskentelyä maailman tappiin asti, vaan koulutamme ja kehitämme henkilökuntaamme jatkuvasti. Itsenäiset ja innovatiiviset rakennusalan ammattilaiset viihtyvät meillä varmasti.

Lue lisää, millaista on työskentely Jusmarilla!

Jos kiinnostuit paikastamme, lähetä hakemuksesi jo tänään. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Hakemusten käsittelyn ja ensimmäisen kierroksen haastattelut hoitaa Barona Rakennuksen Miska Kulju. Voit lähettää hakemuksesi suoraan miska.kulju@barona.fi. Lisätietoja paikasta voit kysellä Miskalta, 050 3038830.