Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Yhdyshenkilö varastoon

Työpaikat / Yhdyshenkilö varastoon

Yhdyshenkilö varastoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hyvinkää Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko hyvä ihmisten kanssa sekä osaat sujuvasti suomea ja englantia? Kiinnostaako varastotyö ja mahdollisuus päästä tekemään esimiestehtäviä?

Haemme asiakkaamme Hyvinkään keskustan tuntumassa sijaitsevaan varastoon operatiiviseen työhön osallistuvaa ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettua yhdyshenkilöä pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään perinteisten varastotehtävien kuten keräilyn, pakkauksen ja lähettämötyön lisäksi esimerkiksi työvuorosuunnittelua, henkilöstöhallintaa sekä suorituksen johtamista. Tehtävään valitulla henkilöllä on myös mahdollisuus itse vaikuttaa oman toimenkuvansa kehittymiseen.

Työtä tehdään lämpimässä työympäristössä pääasiassa arkisin päivävuorossa, mutta tarpeen vaatiessa joustavuutta työvuorojen suhteen arvostetaan.

Odotamme hakijalta kiinnostusta varastotehtäviä kohtaan sekä valmiuksia ja halua esimiestehtävien hoitoon. Yhdyshenkilönä menestyy paineensietokykyinen ja ahkera henkilö, joka viihtyy ja saa tulosta aikaan pienen kiireen keskellä, eikä pelkää näyttää omalla esimerkillään mallia.

Hakijoilta emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä tai esimiestehtävistä, mutta tällainen tausta katsotaan toki eduksi paikkaa täyttäessämme. Meille tärkeää on, että hakija on aidosti kiinnostunut työskentelemään varastotehtävien ja ihmisten kanssa sekä haluaa sitoutua tehtävään ja sen kehittämiseen pitkäkestoisesti.

Koulutamme yhdyshenkilön huolellisesti kaikkiin työtehtäviin ja järjestelmiin. Tarjoamme yhdyshenkilölle koko ammattitaitoisen henkilöstömme tuen, tietokoneen, puhelimen sekä näköalapaikan henkilöstöpalvelualan johtavan yrityksen palveluksessa.

Jos mielenkiintosi heräsi ja uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille viipymättä. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä!