Pizzeriatyöntekijä Heinolankaaren Kotipizzaan

Työpaikat / Pizzeriatyöntekijä Heinolankaaren Kotipizzaan

Pizzeriatyöntekijä Heinolankaaren Kotipizzaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kokkola Hotelli- ja ravintola-ala J. Kovanen Oy / Kotipizza Heinolankaari

Haemme iloisia ja motivoituneita pizzeriatyöntekijöitä Kokkolaan Heinolankaaren Kotipizzaan.

Etsimme reippaan asenteen ja hyvät tiimityöskentelytaidot omaavia työntekijöitä. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäistyöt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi!

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, salmonellatodistusta, sujuvaa suomenkielen taitoa ja plussaa on anniskelupassi. Palkkaus TES:in mukaan. Töitä on tarjolla sekä osa-aikaiselle tekijälle että kokoaikaiselle vakituiseen työsuhteeseen. Mainitsethan hakemuksessasi paljonko haluaisit tehdä töitä.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera, linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.