Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesätyöntekijä fyysisiin varastotehtäviin

Työpaikat / Kesätyöntekijä fyysisiin varastotehtäviin

Kesätyöntekijä fyysisiin varastotehtäviin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Oy Combi Cool Ab

Haluatko viettää ensi kesän tiiviissä ja rennossa työporukassa varastolla?

Etsimme nyt kesätyöntekijää kylmälaitteita käsittelevään varastoon. Kyseessä on kokoaikainen työsuhde elokuun loppuun asti ja aloitus olisi jo maaliskuun aikana. Duuni tehdään arkisin klo 7-16 välillä, eli viikonloput voit viettää vaikka kesämökillä. Varasto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa osoitteessa Pakkalantie 19, 01510 Vantaa.

Miltä työpäiväsi näyttää?

Päivän aikana teet pääsääntöisesti tuotteiden keräilyä listan avulla sekä tarvittaessa hoidat tavaran vastaanottoa ja lähettämöä lämpimässä varastossa. Tuotteet ovat pääsääntöisesti hieman raskaampia ilmastointilaitteita, eli työpäivän jälkeen ei välttämättä tarvitse suunnata enää salille kuntoilemaan. Pelkästään käsipelillä ei tarvitse pärjätä, sillä käytössäsi on työntömasto- sekä vastapainotrukin lisäksi lavansiirtovaunu. Kesäsesongissa töitä tehdään ripeällä vauhdilla, mutta hyvällä fiiliksellä huippuporukassa.

Oletko meidän tekijämme?

Hakemus kannattaa jättää, mikäli kiinnostuit tehtävästä ja sinulta löytyy aiempaa kokemusta trukki- tai varastotehtävistä. Etsimme ennen kaikkea hyvää tyyppiä, jolta löytyy motivaatiota tehdä tarkkuutta vaativaa varastotyötä. Sinun ei siis tarvitse olla varaston kovin ammattilainen, sillä tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen.

Mikäli innostuit tästä paikasta, niin jätä hakemuksesi heti, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!