Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Pakkaajia Laitilaan Munax Oy

Työpaikat / Pakkaajia Laitilaan Munax Oy

Pakkaajia Laitilaan Munax Oy

Hakuaika päättyy 04.03.2021

Laitila Elintarviketeollisuus Teollisuus/tuotanto Munax Oy

Haemme asiakasyritykseemme Munax Oy pakkaajia Laitilaan kesätyöhön.

Pakkaajana työtehtäviisi kuuluvat kananmunien pakkaus tuotantolinjastolla. Viikoittainen työaika kesätyötehtävissä on 37,5 h ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa (06-14/ 14-22).

Työ sopii sinulle, jos omaat aktiivisen ja ripeän otteen työhön. Työtehtävässä ei vaadita aiempaa koulutus- tai työkokemusta, katsomme kuitenkin eduksesi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä tai muista tuotannollisista työtehtävistä. Tehtävän luonteen vuoksi hakijalta vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

Kesätyöpaikkamme antavat sinulle hyvää työkokemusta, olet sitten alan opiskelija, alalle aikova tai haluat saada kokemusta teollisuudessa työskentelystä. Kesäkauden jälkeen voi olla mahdollisuus työllistyä osa-aikaisesti, esim. joustavasti opiskelujen ohessa.

Työsuhde on määräaikainen, työnantajana toimii Barona Teollisuus Oy ja työsuhde solmitaan ajalle 02.05-31.08.2021.Työssä noudatetaan maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Torikantie 5, 23800 Laitila