Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Laitoshuoltaja Laitilaan Munax Oy

Työpaikat / Laitoshuoltaja Laitilaan Munax Oy

Laitoshuoltaja Laitilaan Munax Oy

Hakuaika päättyy 04.03.2021

Laitila Elintarviketeollisuus Teollisuus/tuotanto Munax Oy

Haemme asiakasyritykseemme Munax Oy laitoshuoltajaa Laitilaan kesätyöhön.

Laitoshuoltajana työtehtäviisi kuuluvat tuotantolaitoksemme puhtaanapidon työtehtävät sekä pyykkihuolto. Viikoittainen työaika kesätyötehtävissä on 37,5 h ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa (aamuvuoro ja yövuoro).

Työ sopii sinulle, jos pidät monipuolisesta sekä toiminnan täyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työntekijänä tunnollinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta puhtaanapidon tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on innokkuutesi ja motivaatiosi oppia uutta!

Kesätyöpaikkamme antavat sinulle hyvää työkokemusta, olet sitten alan opiskelija, alalle aikova tai haluat saada kokemusta teollisuudessa työskentelystä. Kesäkauden jälkeen voi olla mahdollisuus työllistyä osa-aikaisesti, esim. joustavasti opiskelujen ohessa.

Työsuhde on määräaikainen, työnantajana toimii Barona Teollisuus Oy ja työsuhde solmitaan ajalle 02.05-31.08.2021. Työssä noudatetaan maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Torikantie 5, 23800 Laitila