Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Siivooja Pirkkalaan

Työpaikat / Siivooja Pirkkalaan

Siivooja Pirkkalaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pirkkala Kiinteistöala

Haemme Pirkkalan alueelle ahkeria tekijöitä siivoustehtäviin. Olit sitten aloitteleva siistijä tai jo ammattilainen, laita työhakemus tulemaan!

Etsimme Baronalle keikkasiivoojia työskentelemään Pirkkalan alueella ylläpitosiivouksen tehtävissä. Työ tapahtuu pääosin kouluilla ja päiväkodeilla arki- ja aamupainotteisissa työvuoroissa. Etuna on jo aikaisempi kokemus siivoustyöstä. Tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva ja reipas asenne.

Joustava keikkatyö tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä silloin, kun sinulle sopii. Työvuorot voit varata mobiilisovelluksen kautta. Tarjoamme sinulle kokemustasi vastaavan palkkauksen. Pääset myös tutustumaan erilaisiin kohteisiin ja moniin uusiin työkavereihin! Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Jos kuvaus vastasi etsimääsi, laita työhakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä mahdollinen hygieniapassi/työturvallisuuskortti. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.