Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Human Resources Development Manager

Työpaikat / Human Resources Development Manager

Human Resources Development Manager

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Henkilöstöhallinto/rekrytointi Borenius Asianajotoimisto Oy

Haemme asiakkaallemme Boreniukselle, Helsingin keskustan pääkonttoriin vakituiseen työsuhteeseen kehittämishenkistä ja aikaansaavaa Human Resources Development Manageria (HRD Manager) monipuolisiin HR-tehtäviin.

Boreniuksella työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä, ja olemme yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Pietarissa ja New Yorkissa ja Lontoossa.

Olisiko tässä uusi tiimisi?

Kolmihenkinen HR-tiimimme toimii päivittäin yhteistyössä muiden sisäisten palveluiden kanssa, kuten taloustiimin ja markkinoinnin kanssa. Asioiden jatkuva kehittäminen ja uusien HR-ratkaisuiden löytäminen ovat meille keskiössä.

Haluamme tarjota erinomaista ja korkealaatuista HR-palvelua johdolle, esihenkilöille ja koko henkilökunnallemme strategiamme ja arvojemme mukaisesti. Varmistamme, että kaikki rekrytoinnit ja työsuhdeasiat hoituvat sujuvasti ja oikea-aikaisesti. Tehtävä edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja ja monipuolista vuorovaikutusta, sillä koko henkilöstömme on HR-tiimimme asiakas.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden olla vaikuttamassa ja kehittämässä tulevaisuuden HR-palveluitamme omaa osaamistasi hyödyntäen. Keskitymme yhdessä tehokkaiden prosessien, modernien järjestelmien, johtajuuden ja erinomaisen työntekijäkokemuksen kehittämiseen.

Tehtävässä on paljon itsenäisyyttä, mutta teet tiiviisti yhteistyötä koko HR-tiimin kanssa. Raportoit suoraan HR-johtajalle. Sparrailemme ja tuemme toisiamme kaikissa tehtävissä ja tekemistämme ohjaa yhdessä menestyminen. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän ja tehtäväsisältöä voidaan painottaa osaamisprofiilisi perusteella.

Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta, ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari.

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan sekä lounas- ja liikuntaedut. Meillä on kattava työterveyshuolto ja modernit työvälineet. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Työtehtäviisi kuuluu

 • HR-palveluiden kehittäminen yhdessä HR-tiimin kanssa (modernit järjestelmät, tehokkaat toimintamallit, suorituksen johtaminen, urakehitys, palkitseminen, osaamisen kehittäminen, positiivinen työnantajamielikuva ja työntekijäkokemus)
 • Työntekijöiden ja esihenkilöiden neuvonta työsuhdeasioissa ja työlainsäädännön noudattamisen varmistaminen
 • HR-järjestelmien ylläpito- ja kehitystehtävät
 • Työntekijäkokemuksen ja työnantajamielikuvan kehittäminen
 • HR-raporttien ja -analyysien tuottaminen
 • Koko HR-tiimi osallistuu rekrytointeihin, työsuhteen elinkaareen liittyviin prosesseihin sekä osaamisen kehittämiseen

Toivomme sinulta

 • Laaja-alaista osaamista ja näyttöä HR-työstä strategisena liiketoiminnan kumppanina sekä liiketoiminnan tarpeiden ymmärtämistä
 • Aiempaa työkokemusta moderneista työsuhteen prosesseista ja uusien toimintamallien kehittämisestä myös digitalisaatiota hyödyntäen
 • Ammattitaitoa neuvoa esihenkilöitä työsuhdeasioissa, kaikissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä prosesseissa ja tukea heitä hyvän työkulttuurin toteuttamisessa
 • Vankkaa kokemusta asiantuntijarekrytoinneista
 • Aikaisempaa kokemusta HR-järjestelmien käytöstä ja niiden kehittämisestä
 • Tehtävään soveltuvaa ylempää kaupallista korkeakoulututkintoa.

Tarvitset työssäsi:

 • Aktiivista ja itsenäistä työotetta
 • Kykyä kehittää toimintaa ja nähdä asioita uudella tavalla
 • Erinomaisia projektinjohtamistaitoja sekä kykyä strukturoida työtäsi
 • Erinomaisia MS Office -taitoja
 • Sujuvaa kielitaitoa (suomi ja englanti, ruotsi katsotaan eduksi)

Liity tiimiimme!

Meillä viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on positiivinen asenne sekä palavaa intoa kehittyä alansa huippuammattilaiseksi. Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.3.2021.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Kerrothan meille hakemuksessasi millaista aikaisempaa kokemusta sinulla on HR-toiminnon kehittämisestä.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 25.2. ja 4.3. klo 13.30 –15.30 Baronan seniorikonsultti Krista Pulkkinen.

Tutustu Boreniukseen ja boreniuslaisiin lähemmin osoitteessa www.borenius.com.

Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?