Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Osa-aikainen IT-asentaja projektiin

Työpaikat / Osa-aikainen IT-asentaja projektiin

Osa-aikainen IT-asentaja projektiin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Espoo IT/tietoliikenne

Etsimme IT-alan asiakasyrityksellemme reipasta ja toimeen tarttuvaa IT-asentajaa maalis/huhtikuulle ajoittuvaan projektiin. Kyseessä on projekti, jossa tehdään yksittäisiä työpäiviä ko. aikajaksolla. Mikäli sinulla on joustavat aikataulut ja toiveissa lisäkokemus IT-alalta, tämä saattaa olla tehtävä juuri sinulle.

Tehtävänkuva kattaa työasemien ja oheislaitteiden asennuksia toimintakuntoon Windows 10 -ympäristössä. Työskentely tapahtuu pienissä tiimeissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta reipasta työskentelyotetta ja vahvaa Windows työasemaympäristön osaamista sekä tietoteknistä ymmärrystä esim. verkkoympäristöihin ja oheislaitteisiin liittyen. Tehtävät sijoittuvat Espoon alueelle.

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian ja lisäät mukaan CV:si. Kartoitamme hakijoita ja haastattelemme jo hakuajalla.

Toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen.