Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Logistiikan toimistotyöntekijöitä Dachser Finlandille

Työpaikat / Logistiikan toimistotyöntekijöitä Dachser Finlandille

Logistiikan toimistotyöntekijöitä Dachser Finlandille

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kerava Logistiikka/kuljetus/liikenne Dachser Finland Oy

Oletko logistiikan ammattilainen ja etsit uusia haasteita? Kiinnostaako monipuolinen työ kasvavassa yrityksessä?

Toiminnan kasvaessa haetaan nyt lisävahvistuksia erinäisiin tehtäviin Dachserin uuteen Keravalla sijaitsevaan terminaaliin.

Etsimme aidosti alasta kiinnostuneita, oma-aloitteisia ja kehittämishaluisia tiimipelaajia, joilla on jo jonkin verran tietotaitoa logistiikasta ja maantiekuljetuksista. Dachser on nopeasti kasvava globaali yritys ja mikäli sinulla on osaamista monipuolisesti logistiikan eri osa-alueilla, niin työnkuvasi ja työtehtäviäsi voidaan räätälöidä vastaamaan osaamistasi ja mielenkiinnon kohteitasi.

Toivomme sinulta kokemusta vähintään jostain seuraavasta asiasta:

o Pääkaupunkiseudun paikallisajojärjestely

o Tuontiliikenteen hoitaminen

o Maakuljetusten Huolinta

o Logistiikan asiakaspalvelu

o IT-taidot

Sinun ei tarvitse olla vahvimmillasi jokaisella osa-alueella, mutta tietotaito tai kokemus useammasta yllä mainituista tehtävistä katsotaan eduksesi. Tehtävät Dachserilla edellyttävät asiakaspalveluhenkistä asennetta työntekoon ja monikansallisuuden takia sinun on hyvä pystyä kommunikoimaan työssäsi myös englanniksi. Työtehtäväsi Dachserilla voivat painottua esimerkiksi huolintaan, tullauksiin, tuonti- ja vientiselvitysten tekemiseen, maantieliikenteen paikallisajojärjestelyyn pääkaupunkiseudulla, tai esimerkiksi asiakaspalvelutehtäviin. Dachser on modernin logistiikan edelläkävijä ja tehtävät edellyttävät hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjolla olevat työsuhteet ovat pitkäaikaisia ja aloitukset työssä ovat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Sopimus solmitaan aluksi Baronan kanssa, mutta myöhemmin on mahdollista rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille. Työntekopaikkana toimii Dachserin uusi terminaali Keravalla. Työtä tehdään porrastetusti vuoroissa klo 05:30 – 19:00 välillä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!