Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Huolto- ja kunnossapito-osaaja

Työpaikat / Huolto- ja kunnossapito-osaaja

Huolto- ja kunnossapito-osaaja

Hakuaika päättyy 08.03.2021

Asikkala Lahti Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Rapala VMC Oyj

Haemme mekaanisen puolen osaajaa erilaisiin päivittäisen huollon- ja kunnossapidon tehtäviin Rapala VMC Oyj:lle Vääksyyn.

Tehtäviin kuuluu tuotannon erilaisia kunnossapidon tehtäviä, koneasennusta, koneiden päivittäiskäyttöön liittyviä tehtäviä sekä muuta mekaanisen puolen huoltotehtäviä tarpeen mukaan. Työnäsi on muun tiimisi kanssa varmistaa, että Rapalan tehtaiden tuotanto on sujuvaa nyt ja jatkossa.

Taustasi tehtävään voi olla monenlainen, mutta yhteisenä nimittäjänä odotamme, että omaat aikaisempaa osaamista joko työelämästä tai vapaalta harrastuneisuudesta mekaanisen puolen korjaus ja asennustehtävistä. Tehtävässä pärjätäksesi toivomme, että sinulta löytyisi osaamista manuaalikoneistuksen tai koneiden asennustehtävien parista. Hitsausosaaminen ja kokemus kappaletavaratuotannosta on plussaa, mutta ei pakollista. Tiimi kyllä opettaa ja paikkaa tarvittaessa loput taidot.

Toivomme, että nautit haasteista ja ongelmanratkaisusta. Tärkeintä teknisen taustan lisäksi tähän tehtävän pärjäämisessä onkin asenne. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja usein työ lähtee liikkeelle tilanteen selvittelystä ja vaatii välillä myös ongelmanratkaisutaitojen äärirajoille viemistä. Tässä työssä ei kahta samanlaista työpäivää ole ja tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittää tehtäväkenttääsi ja osaamistasi sinua kiinnostavaan suuntaan. Tukenasi on muu teknisen puolen tiimi, joilta saa tarpeen mukaan aina apua ja neuvoja kinkkisiin tilanteisiin.

Toivomme, että sinulta löytyy B-ajokortti, sillä joskus töitä voi Vääksyn tehtaan lisäksi ollamyös muissa konsernin tuotantolaitoksissa. Töitä tehdään tarvittaessa myös 2-vuorossa arkisin, joten työmatka Vääksyyn voi myös olla haastava ilman oman auton käyttömahdollisuutta.

Kyseinen tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit niin ethän odottele viimeiseen hakupäivään! Täytäthän kuitenkin tietosi hakuun huolella, jotta saamme heti tietoa kokemustaustastasi. Liitäthän hakemuksen oheen myös palkkatoiveesi ja tiedon aikataulusta, jolla voisit työt aloittaa.

Rekrytoinnista vastaa Barona, joten myös hakemuksen pääset jättämään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta oheisen linkin kautta. Mahdollisia lisätietoja tehtävästä voit tiedustella myös Baronan yhteishenkilöltä: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 5724853 klo 9-10 välillä.

Tehtaantie 2, 17200 Asikkala