Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

À la carte -tarjoilija

Työpaikat / À la carte -tarjoilija

À la carte -tarjoilija

Hakuaika päättyy 03.03.2021

Turku Parainen Naantali Hotelli- ja ravintola-ala

Nyt tarjoillaan ja kunnolla! Tarjolla on nimittäin töitä TARJOILIJOILLE Turun seudun aina keskustasta saariston ravintoloihin, ja läjäytämme pöytään sellaisen valikoiman vaihtoehtoja, että jos nyt pysyt perässä siitä kuka tarjoilee ja kenelle, olet taatusti hakemamme henkilö.

Asiakkaamme ympäri Turun seutua tarjoilevat meille Baronalaisille kattavan menun työvaihtoehtoja. Halusitpa sitten työskennellä kaupungin trendikkäimmässä raflassa tai perinteisimmässä ruokaravintolassa, joka vuoron eri työpaikassa tai pysyvämmin tutussa ja turvallisessa naapurikuppilassa, meidän kauttamme vuoroja löytyy!

Olethan osaava tarjoilija jolle ravintolamaailma on tuttu ja työnkuva hallussa. Asiakaspalvelutyö on intohimosi ja asenteesi kohdallaan -ja sen kyllä huomaa kysymättäkin!

Baronan työntekijänä pääset tekemään töitä joustavasti oman aikataulusi mukaan. Tarjolla on niin ilta-, päivä-kuin viikonloppuvuorojakin, joten viikkosi on helposti räätälöitävissä monenlaiseen elämäntilanteeseen. Työsi on vaihtelevaa ja pääset näkemään ja kokemaan monenmoisia työympäristöjä. Barona on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti. Näin hienon tilaisuuden tarjoutuessa parasta mitä voit tehdä on tarjota hakemustasi meille ensi tilassa!