Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja elementtikuljetuksiin

Työpaikat / Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja elementtikuljetuksiin

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja elementtikuljetuksiin

Hakuaika päättyy 18.04.2021

Hämeenlinna Janakkala Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko sinä etsimämme itsenäinen ja luotettava kuljettaja vailla uutta hyvää ja turvallista työpaikkaa?

Etsimme asiakkaamme elementtikuljetuksiin ammattitaitoista, omatoimista ja yhteistyökykyistä kuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lähtöpaikka ja asiakasyrityksemme kotipaikka on Janakkala, josta työssäsi liikut Etelä-Suomen alueella elementtitehtaiden, -varastojen ja eri rakennustyömaiden välillä.

Töitä tehdään arkipäivisin aamu-/päivävuorossa.

Odotamme sinulta tarkkuutta ja hyvää pelisilmää rahtikirjojen ja ajoittaisten odotusaikojen hallitsemisessa. Raskaiden elementtien parissa työskennellessäsi sinulla on hyvä asenne työturvallisuuden noudattamiseen ja pidät huolta itsestäsi, kalustosta sekä hurtilla huumorilla myös asiakassuhteista.

Sinulla on CE-ajokortti, ammattipätevyys, digipiirturikortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työ on hieman fyysistä, mutta normaalilla kunnolla pärjäät. Elementit toimitetaan rakennustyömaille, joten aiempi toimiminen rakennustyömaalla katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle hyvän TESin mukaisen palkkauksen, luotettavan työnantajan ja työpaikan sekä tietysti mukavan työporukan ja asiakkaat.

Mikäli olet hakemamme mahtityyppi, laitathan hakemusta heti, sillä oikealle tekijälle on tarve pian ja työ on mahdollista aloittaa heti tai nopeasti sopimuksen mukaan.