Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Digital Customer Communications Specialist

Työpaikat / Digital Customer Communications Specialist

Digital Customer Communications Specialist

Hakuaika päättyy 02.03.2021

Kuusamo Helsinki Tampere Markkinointi/mainonta Matkailuala Media/viestintä Aho Group Matkailu Oy

Tervetuloa joukkoomme, jos valkoisten rinteiden ja taianomaisen luonnon lisäksi koet intohimonasi digitaalisen asiakasviestinnän ja asiakaskokemuksen rakentamisen. Vastuullisen ja merkittävän työn ohella Ruka sekä Pyhä tarjoavat upeat puitteet elää luontoharrasteiden keskellä. Haemme markkinointitiimiin digitaalisen asiakasviestinnän asiantuntijaa, jonka päätehtävänä on Rukan ja Pyhän suoran digitaalisen asiakasviestinnän sekä markkinoinnin automaation sisältöjen suunnittelu ja toteutus. Meillä sinulla on mahdollisuus luoda ainutlaatuisia asiakaselämyksiä kahdessa jatkuvasti kehittyvässä hiilineutraalissa hiihtokeskuksessa Rukalla ja Pyhällä.

Mitä odotamme sinulta:

Sinulla on paloa kehittää tunturiemme digitaalista asiakaskokemusta läpi asiakkaan polun. Ymmärrät kuinka hyvällä digitaalisella asiakaskommunikaatiolla varmistetaan tyytyväiset asiakkaat, jotka palaavat kohteeseen uudelleen ja uudelleen.

Omaat ammattitaitoa suunnitella ja toteuttaa tuloksekkaita ja sitouttavia monikanavaisia markkinointi- ja asiakasviestintäpolkuja sekä kampanjoita. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisen markkinoinnin automaation toteuttamisesta niin kuluttaja, - kuin yritysasiakkaille. Ymmärrät tehokkaan liidien hankinnan, niiden hoidon ja asiakkuuksien rakentamisen keinot. CRM-järjestelmät ovat sinulle tuttuja, eikä teknisempikään tekeminen ole sinulle vierasta. Hubspot osaamisen katsomme erityisesti eduksi. Tuotat sujuvasti aktivoivaa sisältöä ja omaat kuvankäsittelytaidot (Photoshop tai muu vastaava).

Kokemuksellasi kaupallisen monikanavaisen viestinnän toteutuksesta, mittaamisesta ja kehittämisestä ymmärrät kuinka sisältö vaikuttaa asiakkaiden sitoutumiseen ja myynnin kasvattamiseen. Sinulta löytyy intoa analysoida dataa, jota hyödyntäen löydät keinoja parantaa viestiemme tehoa ja tavoittavuutta oikeiden kohderyhmien keskuudessa. Pystyt tuottamaan kaupallista sisältöä sujuvalla suomen kielellä.

Olet aidosti kiinnostunut tulkitsemaan ja syventämään asiakkaiden lomaelämyksiä laskettelukeskuksissa Rukalla ja Pyhällä ainutlaatuisen luonnon ympäröimänä. Olet tiimitekijä, nopea ja intohimoinen oppija sekä suunnannäyttäjä, joka mielellään avaa digitaalisen asiakasviestinnän merkityksiä ympäri organisaatiota.

Tarjoamme:

Me puolestamme tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa suomalaisessa perheyhtiössä ja erittäin monipuolisen ja kiinnostavan työnkuvan, jossa sopivan henkilön kohdalla on myös reilusti kasvuvaraa.

Markkinoinnin tiimi vaikuttaa Rukalla sekä Pyhällä ja siksi toivomme löytävämme joukkoomme henkilön, joka inspiroituu elämästä tunturissa. Tiimisi vetäjänä toimii markkinointijohtaja Jenni Ihatsu.

Ruka-Kuusamo tarjoaa asuinpaikkana upeat puitteet aktiiviharrastajalle ja pääset vapaa-aikanasi nauttimaan puhtaan luonnon tarjoamista lukuisista aktiviteettimahdollisuuksista. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut.

Mikäli tunnet että haluat kuulua Rukakeskuksen osaavaan joukkoon, jätäthän hakemuksesi viivyttelemättä Baronan hakujärjestelmään, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä.

Lisätietoja tehtävästä Barona Lapin Susanna Pohjanen, etunimi.sukunimi@barona.fi /0505265447.