Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

VALOASENTAJIA Pirkanmaalle

Työpaikat / VALOASENTAJIA Pirkanmaalle

VALOASENTAJIA Pirkanmaalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Hämeenlinna Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka

Etsimme Tampereen seudulle sähkö-tai elektroniikka-asentajan koulutuksen omaavia tekijöitä led-valoasennuksiin katuvalojen ja julkitilojen parissa.

Valaistusasentajana osallistut katuvalojen sekä esim. teollisuushallien ja kauppakeskusten valaistuksen modernisointiin. Työviikko on pääosin ma-to välillä ja paljolti ilta-yöaikaan. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta, sillä osalla keikoista majoitutaan toiselle paikkakunnalle.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen asentajan tehtävän ja mahdollisuuden olla mukana osaajien joukkueessa. Työsuhteesi alkaa määräaikaisena, mutta hyvillä otteilla avautuu mahdollisuus vakituiseen työhön asiakkaallamme.

Edellytämme Sinulta elektroniikka- tai sähköalan peruskoulutusta , työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen led-valojen asennustöistä. Työtä tehdään nostimen avulla korkealla, joten korkean paikan kammoisille työ ei sovellu.

Henkilönä toivomme Sinun olevan joustava, tehtäviisi tunnollisesti asennoitunut tiimipelaaja, jolta löytyy intoa kehittää osaamista entisestään tekemisen kautta.