Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kirjanpitäjä

Työpaikat / Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Taloushallinto/tilintarkastus Ahlstrom-Munksjö Oyj

Haemme Ahlstrom-Munksjö Oyj:lle Helsingin ydinkeskustaan

Kirjanpitäjää.

Tehtävä on kuuden (6) kuukauden määräaikaisuus ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista laajasti. Työnkuva on monipuolinen, joten yksikään päivä ei ole samanlainen. Pääset myös osaksi osaavaa ja motivoitunutta taloustiimiä, jossa ihmiset auttavat toisiaan kiiretilanteissa ja jossa ongelmia ei tarvitse ratkoa yksin.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat mm. päivittäinen kirjanpito, tuloslaskelman ja taseen täsmäytykseen liittyvät tehtävät, pankkitapahtumien kirjaukset sekä kuukausi-ilmoitusten tekeminen (verottaja, Intrastat, alv).

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa laskentatoimen koulutusta ja vähintään 3-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakkaallamme on käytössä SAP-järjestelmä ja Basware ostolasku- ja maksujärjestelmä, joten edellä mainittujen tuntemus on eduksi. Hakijalta toivotaan sujuvan suomen kielen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vielä kuulu vahvimpaan osaamiseesi. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 24.2.2021 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Alvar Aallon katu 3 C, 00100 Helsinki