Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotannontyöntekijöitä sadevesituotteiden valmistukseen vuodelle 2021, kevään aloitus

Työpaikat / Tuotannontyöntekijöitä sadevesituotteiden valmistukseen vuodelle 2021, kevään aloitus

Tuotannontyöntekijöitä sadevesituotteiden valmistukseen vuodelle 2021, kevään aloitus

Hakuaika päättyy 22.03.2021

Orimattila Lahti Teollisuus/tuotanto Nesco Oy

Haemme sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistavalle Nesco Oy:lle työntekijöitä vuoden 2021 sesonkiin erilaisiin tuotannon töihin Orimattilaan kevään aloituksiin.

Haetko käytännönläheistä ja aktiivista työtä? Omaatko hyvän asenteen töihin ja haluat oppia uutta? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nesco Oy:lle työntekijöitä toimeen tarttuvia henkilöitä kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii yhtä lailla hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle, alanvaihtajalle kuin teollisuudesta aikaisempaa kokemusta omaavalle, mutta uusia kokemuksia hakevalle. Mikäli omaat reippaan ja hyvän asenteen töihin, niin tässä voisi olla sinulle pitkäaikainen työpaikka!

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta teollisuuden töistä, sillä kaikkiin työtehtäviin Nescolla on oma kouluttaja, joka perehdyttää työhön.

Tuotannossa on töitä useammassa eri tuotannon työtehtävässä ja tehtävästä riippuen töitä tehdään arkipäivisin joko 2- tai 3-vuorossa (vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa). 3-vuorossa työhön kuuluvat myös yötyöviikot.

Eri työpisteiden tehtäviä:

  • Maalauslinjastolla työhösi kuuluu kattoturvatuotteiden maalattavien tuotteiden keräily ja ripustaminen maalausta varten maalausradalle, sekä tuotteiden purkaminen maaliradalta ja pakkaaminen eteenpäin. Työ sopii hyvin fyysisestä ja liikkuvasta työstä pitävälle.
  • Kattoturvatuotteiden valmistuksessa työhösi kuuluu eri tuotteiden valmistusta koneilla (särmäyskoneen ja epäkeskopuristimen käyttö ja pisteen hoito).
  • Putkituotannossa työsi voi olla tikkaiden kokoonpanoa ja lumiesteputkien robottisolun käyttöä.

Kaikkiin työtehtäviin kuuluu myös trukin ajo, minkä pääset myös opettelemaan työn aikana, mikäli aikaisempaa kokemusta ei sinulta löydy. Työpisteissä töitä tehdään pääasiassa seisten ja työhön kuuluu myös erilaisten metallituotteiden nostelu, joten perusvalmius fyysiseen työhön tulisi löytyä.

Haemme työntekijöitä tällä hetkellä kevään maalis-huhtikuun aloituksiin. Kaikkien valittujen kanssa tehdään työsopimus lokakuun loppuun. Hyvin työssään pärjäävällä kausityöntekijällä on myös mahdollisuus vakinaistua tämän jälkeen yritykseen.

Huomioithan, että jotta tulet huomioiduksi haussa, niin hakemukset ja yhteydenotot tehtävään liittyen on hyvä osoittaa suoraan rekrytointiprosessista vastaavalle Baronalle. Mikäli sinulle jäi Nescon tuotannon töistä kysyttävää, niin voit olethan yhteydessä rekrytointivastaavalle Baronalle: Mari Ylä-Uotilaan Baronalla: puh. 050 572 4853. Meidät tavoitat parhaiten keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välissä.

Hakemuksen pääset jättämään oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmässä. Yhdellä hakemuksella haet samalla kaikkien työpisteiden tehtäviin, mutta mikäli olet erityisesti kiinnostunut jostakin tehtävästä niin kerrothan sen hakemuksessasi. Jätäthän liitteeksi myös ansioluettelosi ja kerrot millaisella aikataululla voit työt aloittaa.

Tarjolla on vakaa ja kokoaikainen työpaikka mukavassa työporukassa. Tässä työssä pääset mielenkiintoisten ja töiden pariin ja konkreettisesti tekemään!

Käy myös katsomassa Nescon video, jonka kautta pääset tutustumaan Nescoon ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=oHe6DWm0nOA.