Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Monipalvelutyöntekijä Pihtiputaalle keikkalaiseksi

Työpaikat / Monipalvelutyöntekijä Pihtiputaalle keikkalaiseksi

Monipalvelutyöntekijä Pihtiputaalle keikkalaiseksi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pihtipudas Viitasaari Kinnula Kivijärvi Hotelli- ja ravintola-ala Fodbar Oy

Pysyykö kauhat ja kattilat käsissäsi? Hallitsetko myös siivouksen salat? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme monipalvelutyöntekijän tuuraaja!

Me uskallamme ajatella toisin

Fodbar perustettiin kesäkuussa 2020 tarjoamaan kokonaisvaltaisia ruokapalveluratkaisuita julkiselle ja yksityiselle sektorille. Fodbarin synnyn taustalla on halumme tarjota hyvää, ravitsevaa ja laadukasta ruokaa järkevin kustannuksin.

Konseptissamme vuosikymmenien kokemus ruuanvalmistus- ja henkilöstöalalta yhdistyy innovaatioihin. Toimintamme ytimessä on hävikin optimointi ja henkilöstökokonaisuuksien hallinta. Tämän yhdistelmän ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden vaivattomimmat, laadukkaimmat ja kustannustehokkaimmat ruokapalveluratkaisut.

Fodbar on Fodelia Oyj:n ja Bravedo Oy:n yhteisyritys.

Haemme nyt Baronalle monitaitoista työntekijää työskentelemään uuden Fodbar-konseptin parissa keikkatyyppisessä työsuhteessa. Työtä tehdään asiakasyrityksessämme Pihtiputaalla sijaitsevassa vanhusten palvelutalossa. Pääset valmistamaan ruokaa täysin uuden Fodbar-konseptin mukaisesti ja näin tuottamaan uudenlaisia ruokaelämyksiä elämänsä ehtoopuolella oleville asiakkaille. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7-15. Työ on keikkatyyppistä, vuoroja on satunnaisesti. Sinulla on mahdollisuus ottaa vuoroja myös muista asiakasyrityksistämme.

Monipalvelutyöntekijän työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Työvuorot sisältävät helppoa ruoan valmistusta, monipuolisia keittiön tehtäviä astiahuollosta välipalojen valmistamiseen sekä ylläpitosiivousta. Vaatimuksena monipalvelutyöntekijän tehtävässä on hygieniapassi ja salmonellatodistus. Plussaa saat ravintola- tai siivousalan kokemuksesta, mutta varmaan jo tiedätkin mikä näissä hommissa on kultaakin kalliimpaa? No sehän on tietenkin asenne!

Hakemamme työntekijä on joustava, tehokas ja hän on valmis tarttumaan reippaasti eri työtehtäviin. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä tekemään töitä uudenlaisen konseptin parissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, perehdytämme sinut tehtäviin.

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!