Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotepäällikkö, erikoissairaanhoidon tuotteet

Työpaikat / Tuotepäällikkö, erikoissairaanhoidon tuotteet

Tuotepäällikkö, erikoissairaanhoidon tuotteet

Hakuaika päättyy 08.03.2021

Helsinki Vantaa Espoo Turku Tampere Lahti Myyntitehtävät Terveydenhuolto/sosiaaliala Mekalasi Oy

Haluatko päästä vastaamaan erikoissairaanhoidon tuotevalikoimasta myynnin- ja asiakkuushallinnan tehtävissä? Löytyykö sinulta sairaanhoidollinen koulutustausta ja alan työkokemusta. Tämä voi olla sinun mahdollisuutesi asiakkaamme Mekalasi Oy:n vahvassa kasvussa olevassa organisaatiossa!

Etsimme nyt Mekalasi Oy:lle uusia ammattilaisia TUOTEPÄÄLLIKÖN tehtäviin vastaamaan erikoissairaanhoidon tuotevalikoimasta, niiden myyntitehtävistä sekä asiakkuuksien ja päämiesyhteyksien hallinnasta.

Tuotepäällikkönä suunnittelet viikoittaiset aktiviteetit ja teet niiden mukaisesti asiakastyötä, tapaat hankintaorganisaatioiden edustajia sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöä. Tuotepäällikkönä seuraat vastuualueesi tunnuslukuja ja tavoitteita sekä vastaat asiakkuus-, päämies- ja myyntiprosessien hoitamisesta erikoissairaanhoidon liiketoiminta-alueella. Toimit tuotealueesi asiantuntijana.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta erikoissairaanhoidon tehtävistä. Taustasi voit olla esimerkiksi sairaanhoitaja, röntgenhoitaja tai terveydenhuoltoalan myynnin osaaja. Erityisesti käytännön osaaminen kardiologiasta, radiologiasta, kirurgiasta tai gynekologiasta luetaan eduksi. Tärkeää on kykysi toimia terveydenhuollon parissa, joten terveydenhuollon prosessien tuntemus sekä tuoteosaaminen on erittäin tervetullutta.

Tehtävässä vastaat kansainvälisistä ja kotimaisista päämiessuhteista sekä julkisten hankintojen tarjousprosesseista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tuotteiden käyttökouluttaminen.

Toimit luontevasti kansainvälisessä toimintaympäristössä ja innostut tuotevalikoiman kehittämisestä. Olet itseohjautuva sekä priorisointikykyinen. Työn kannalta englannin kielitaito on välttämätön. Lisäksi tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Saat tehtävään ja tuotteisiin perusteellisen koulutuksen sekä osaavien kollegoiden jatkuvan tuen.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään Barona myynnin ja kaupan toimialan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala. Otahan yhteyttä ja jutellaan lisää!