Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Head of Financial Accounting and Control

Työpaikat / Head of Financial Accounting and Control

Head of Financial Accounting and Control

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Taloushallinto/tilintarkastus Merima Oy

Hei sinä kirjanpidon ammattilainen! Kaipaatko uusia tuulia urallesi? Lue lisää mitä voimme sinulle tarjota.

Haemme Merima Oy:lle Helsinkiin henkilöä

Head of Financial Accounting and Control rooliin.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakkaamme tarjoaa työpaikan mielenkiintoisella toimialalla sekä mahdollisuuden päästä kehittämään taloushallinnon järjestelmiä ja prosesseja. Tämä työ tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista laajasti. Pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta taloustiimiä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä ja auttavat toisiaan kiiretilanteissa.

Tehtävässä vastaat yrityksen pääkirjanpidon koko prosessista tilinpäätöksineen. Pääasialliset työtehtäväsi ovat mm. kuukausittain tehtävät kirjanpidon muistiot, reskontrien täsmäytys pääkirjaan, kuukausittaiset alv-tilitykset sekä sijoitusten raportointi ja arvostuskirjaukset tarvittaessa. Lisäksi tehtäviin kuuluu muiden kuukausi-ilmoitusten tekeminen (verottaja, tilastokeskus, tulli), maksuliikenteen hoito sekä raportointiin liittyvät tehtävät. Vastaat myös konsernitilinpäätöksestä. Yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on taloushallinnon prosessien kehittäminen vastaamaan liiketoiminnan vaatimuksia.

Tehtävässä menestymisen kannalta tarpeen on soveltuva kaupallinen koulutus sekä vähintään viiden (5) vuoden kokemusta keskisuuren yrityksen kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Sinulla on taloushallinnon prosessien vahvaa ymmärrystä ja halua kehittää prosesseja. Pääasiallinen työkaluasi on V10 -järjestelmä, jonka hyödyntämistä tulet kehittämään. Nautit siitä, että sinulla on oma vastuualueesi etkä epäröi tarttua uusiin haasteisiin ja kannat vastuuta omasta ammatillisesta kehityksestäsi. Olet analyyttinen ja hahmotat kokonaisuuksia. Kokemus projektimaailmasta on etu.

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat kehityssuuntaisen ajattelutavan ja hyvät kommunikointitaidot. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vielä kuulu vahvimpaan osaamiseesi. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja englannin kielen taitosi on sillä tasolla, että voit käyttää sitä työssä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 1.3.2021 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.

Tatti 10, 00760 Helsinki