Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Renkaanvaihtajia sesonkiin

Työpaikat / Renkaanvaihtajia sesonkiin

Renkaanvaihtajia sesonkiin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Seinäjoki Asennus/huolto Seinäjoen Rengaskeskus Oy

Loppukiri sesongin ollessa ovella!! Haemme ripeäotteisia sesonkityöntekijöitä kevään renkaanvaihto sesonkiin asiakkaallemme Seinäjoen Rengaskeskus Oy:lle.

Seinäjoen Rengaskeskus Oy on perinteinen seinäjokinen palveleva rengaspalveluihin erikoistunut yritys. Seinäjoen Rengaskeskus Oy:ltä saat autojen renkaat, vanteet sekä niihin liittyvät asennukset ammattilaisten jämptillä otteella.

Työtehtäviäsi sesongissa ovat muun muassa renkaiden pesu, rengasvaraston hoito tai asennustehtävät linjastolla. Asiakkaamme Seinäjoen Rengaskeskus Oy perehdyttää sinut työtehtäviin, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta eduksesi luetaan jos työkalut pysyvät todistetusti kädessä.

Toivomme sinulta ennen kaikkea oma-aloitteisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Tärkeää on omata ripeä työote ja halu menestyä työssään. Kiinnostus alaa kohtaan on plussaa. Odotamme, että pystyt sitoutumaan sesongin ajaksi, ja tarjoamme samalla mahdollisuuden osallistua myös tuleviin sesonkeihin osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä.

Töitä tehdään aukioloaikojen puitteissa. Sinulla on mahdollisuus tehdä halutessasi myös pitkiä päiviä. Palkka määräytyy kokemuksen ja autorengasalan TES:in mukaan.

Hae mukaan nyt, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Sesonki alkaa arviolta maaliskuun loppupuolella kelien lämmitessä kestäen noin yhdestä kolmeen kuukautta.

Lisätietoja tehtävistä antaa: Henkilöstökonsultti Roope Takala puh. 050 573 5165, roope.takala@barona.fi.

Päivölänkatu 32, 60120 Seinäjoki