Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Koneasentaja, Caverion Industria Oy

Työpaikat / Koneasentaja, Caverion Industria Oy

Koneasentaja, Caverion Industria Oy

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kouvola Kotka Hamina Lahti Asennus/huolto Caverion Industria Oy

Haemme asiakkaallemme Caverion Industria Oy:lle Voikkaan toimipisteeseen KONEASENTAJIA.

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme 11 maassa, Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa, yli 16 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Koneasentajan tehtävässä työskentelet Kymenlaaksossa eri tuotantolaitoksilla vuosihuoltojen, kunnossapidon ja asennustöiden monipuolisten tehtävien parissa. Tukena päivittäisissä tehtävissäsi on ammattitaitoinen kunnossapidon tiimi, joka myös perehdyttää sinut uuteen työskentely-ympäristöösi.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta teollisuuden asennus-, huolto- ja/tai kunnossapitotehtävistä. Kerrothan osaamisestasi hakemuksessasi tarkemmin. Tehtävässä vaaditaan lisäksi voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet aidosti kiinnostunut työsi jäljestä ja halukas myös kehittämään ammattitaitoasi edelleen. Olet asenteeltasi palveluhenkinen ja omaat määrätietoisen ja oma-aloitteisen työotteen. Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät alustavasti ainakin syyskuun loppuun. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta toivomme sinulta mahdollisuutta joustaa työaikojen suhteen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Haethan tehtävään siis mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785