Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastoalan kesätyöntekijäksi

Työpaikat / Varastoalan kesätyöntekijäksi

Varastoalan kesätyöntekijäksi

Hakuaika päättyy 29.03.2021

Kotka Kouvola Hamina Loviisa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Menikö viime kesä mönkään? Liity mukaan huippujengiin ja tee kesästä 2021 paras mahdollinen! Baronan kautta voit työllistyä erilaisiin logistiikka-alan tehtäviin Kymenlaaksossa. Hae heti!

Työtehtävät

Kiinnostaisiko kesätyö siellä, missä tätä maailmaa oikeasti hallitaan – varastoissa? Logistiikan kesätöissä voi päästä trukin ohjaimiin tai vaikka keräily- ja pakkaustehtäviin keräämään palkan lisäksi arvokasta kokemusta yhdeltä toimivan yhteiskunnan tärkeimmistä aloista. Tarjolla päivätöitä, vuorotöitä ja vaikka osa-aikatöitä!

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle – jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja! Kuitenkin muutamat ominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Sujuva suomen kielen taito
  • Valmius työskennellä läpi koko kesän viimeistään kesäkuusta elokuuhun
  • Valmius työskennellä iltavuoroissa
  • Mahdollisuus kulkea töihin autolla, koska osa työpaikoista haastavien julkisten yhteyksien päässä
  • Trukinajotaito

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on aina vähintään sen mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestämme! Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2021 elämäsi paras!