Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Projektipäällikkö, Jyväskylä

Työpaikat / Projektipäällikkö, Jyväskylä

Projektipäällikkö, Jyväskylä

Hakuaika päättyy 01.03.2021

Jyväskylä IT/tietoliikenne Terveydenhuolto/sosiaaliala Barona IT Oy

Nyt sinulla olisi upea mahdollisuus päästä näköalapaikalle kehittämään terveydenhuollon IT-palvleuja ja sen myötä helpottamaan meidän kaikkien arkea. Tällä kertaa haemme projektipäällikköä asiakkaallemme Jyväskylään.

Työpaikkasi

Miltä sinusta tuntuisi aloittaa työpäiväsi kupillisella kahvia yrityksessä, jossa saat olla mukana terveydenhuollon ICT-järjestelmien kehityksen eturintamassa. Entä miltä kuulostaisi yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras työnantaja. Mitäpä jos yritykseltä löytyisi lisäksi aitoa halua panostaa työntekijöidensä työviihtyvyyteen ja yhteishenkeen, sekä tarjota sinullekin mahdollisuuksia kehittää osaamistasi ja uramahdollisuuksiasi. Meillä tämä kaikki ja paljon muutakin on osa meidän arkeamme.

Jotta lomatkin tuntuisivat joltain, pääsee meillä tekemään töitäkin. Näistä toivomme sinunkin suoriutuvan mallikkaasti. Olethan taitava organisoija ja projekteissa osoitat johtajuutta sekä kannustat tiimin jäsenet huippusuorituksiin. Toimit sujuvasti asiantuntijaorganisaatiossa ja tiiviissä yhteistyössä toimittajien kanssa. Arvoasteikossamme osaaminen ja halu oppia uutta painavat kuitenkin pelkkiä työvuosia enemmän.

Nämä asiat auttavat onnistumaat tässä projektipäällikön tehtävässä:

• Kokemus ICT - projektien johtamisesta

• Halu ja kyky kehittää omaa ja tiimin toimintaa

• Monipuolinen ICT-osaaminen

• PRINCE2- tai IPMA - sertifikaatti

Roolissa pääset olemaan tärkeä osa palvelu- ja ratkaisutarjontaamme. Iso talo tuo mukanaan vakauden, hiotut prosessit ja mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa. Työkaverit taas tuovat soppaan osaamista, luovuutta ja aimo annoksen rentoa työilmapiiriä. Tuotko sinä kenties meille Robinin puuttuvan palasen? Nyt kannattaa hakea!

Haastattelut tehtävään aloitamme jo haun alkuvaiheessa. Tähän tehtävään valituista henkilöistä teetetään turvallisuusselvitys ja huumetesti osana rekrytointiprosessia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Sivil (tomi.sivil@barona.fi).