Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Junior Financial Controller

Työpaikat / Junior Financial Controller

Junior Financial Controller

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Taloushallinto/tilintarkastus Verisure Oy

Kaipaatko uusia tuulia urallesi? Lue lisää mitä voimme sinulle tarjota.

Haemme Verisure Oy:lle Helsinkiin

Junior Financial Controlleria.

Tehtävä on määräaikainen 30.11.2021 asti ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista laajasti. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn taloushallinnon tehtävien parissa, mukavan ja energisen työyhteisön, joustavan työajan sekä monipuoliset työsuhde-edut.

Tulet vastaamaan ostolaskujen kierrätyksestä, tiliöinnistä sekä maksuliikenteestä. Lisäksi vastaat kirjanpidon oikeellisuudesta, kuun katkosta ja raportoinnista. Apunasi on kokenut Senior Financial Controller ja tukea antavat myös osaavat työntekijämme business controller- ja analytiikkatehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään sopivaa taloushallinnon koulutusta, kokemusta ostoreskontran hoidosta sekä kirjanpidon ymmärrystä. Lisäksi arvostamme numerotarkkuutta ja huolellista työskentelytyyliä. Monipuolinen järjestelmäosaaminen (Navision, Hyperion) on myös eduksi. Tehtävässä tarvitaan suomen ja englannin kielen osaamista.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa ja olet tehnyt vastaavia tehtäviä, olet hakemamme henkilö. Etsimämme henkilö on tehokas tiimipelaaja, jolla on positiivinen asenne ja vastuullinen ote työntekoon. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Et pelästy pienestä, vaan hallitset tilanteen kuin tilanteen kiireessäkin. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 24.2.2021 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkatilanportti 1, 00240 Helsinki