Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kunnossapitoasentaja Kouvolaan, kesätyö

Työpaikat / Kunnossapitoasentaja Kouvolaan, kesätyö

Kunnossapitoasentaja Kouvolaan, kesätyö

Hakuaika päättyy 14.03.2021

Kouvola Lahti Kotka Lappeenranta Teollisuus/tuotanto Nevel Oy

Haemme asiakkaallemme Nevel Oy:lle kunnossapitoasentajaa Kouvolan lämpö- ja prosessilaitoksille, työ on määräaikainen työsuhde toukokuusta elokuuhun saakka. Tässä tehtävässä tulet osallistumaan Nevelin kunnossapito- ja käyttötehtäviin.

Työtehtävissäsi pääset osallistumaan käyttö- ja kunnossapitotehtäviin lämpölaitoksessa ja kaukolämpöverkossa, sekä samalla opit erilaisia voiman- ja lämmöntuotannon prosesseja.

Toivomme, että olet opintojen loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut insinööriopiskelija, joka haluaa kehittyä energia-alan asiantuntijana. Työntekijänä olet innokas, oma-aloitteinen ja lisäksi sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja ryhmätyöskentelytaitoja. Laitoksilla tehdään kesärevisiot ja hyvä kunnossapito-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme aktiivisille ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille monipuolisen työympäristön ja -tehtävän. Työ on pääasiassa päivätyötä. Työsuhde on määräaikainen toukokuusta elokuuhun, tehtävään valitut henkilöt työllistyvät suoraan Nevel Oy:n kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Jenny Rytilahti, jenny.rytilahti@barona.fi.

Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana.