Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kunnossapitoasentaja Lieksaan, kesätyö

Työpaikat / Kunnossapitoasentaja Lieksaan, kesätyö

Kunnossapitoasentaja Lieksaan, kesätyö

Hakuaika päättyy 14.03.2021

Lieksa Nurmes Juuka Teollisuus/tuotanto Nevel Oy

Haemme asiakkaallemme Nevel Oy:lle kahta kunnossapitoasentajaa Lieksan voimalaitokselle, työ on määräaikainen työsuhde toukokuusta syyskuuhun saakka. Tässä tehtävässä tulet osallistumaan Nevelin kunnossapito- ja käyttötehtäviin.

Työtehtävissäsi osallistut voima- sekä lämpölaitoksien sähköautomaation ja kunnossapidon, sekä operoinnin tehtäviin, pääset liikkumaan ja toimimaan laitosympäristöissä, joissa tuotetaan erilaisia voiman- ja lämmöntuotannon prosesseja.

Toivomme, että olet opintojen loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut teknisen alan insinööri tai mekaanikko, joka haluaa kehittyä energia-alan asiantuntijana. Olet vastuullinen ja yhteistyökykyinen ja sinulla on myös valmius varallaoloon. Laitoksilla tehdään kesärevisiot ja hyvä kunnossapito-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme aktiivisille ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille monipuolisen työympäristön ja -tehtävän. Työ on pääasiassa päivätyötä, mahdollisesti myös vuorotyötä ja varallaoloa. Työsuhde on määräaikainen toukokuusta syyskuun loppuun asti, tehtävään valitut henkilöt työllistyvät suoraan Nevel Oy:n kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Jenny Rytilahti, jenny.rytilahti@barona.fi.

Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana.