Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kausityöntekijöitä teollisuuden tuotantotehtäviin

Työpaikat / Kausityöntekijöitä teollisuuden tuotantotehtäviin

Kausityöntekijöitä teollisuuden tuotantotehtäviin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Helsinki Vantaa Kirkkonummi Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakkaallemme Espoon Juvanmalmilla sijaitsevalle tehtaalle useita hyvän fysiikan ja oppimiskyvyn omaavia henkilöitä koulutettaviksi tuotantotyöntekijöiksi monipuolisiin metallituoteteollisuuden työtehtäviin.

Tehtävä sopii erinomaisesti fyysisestä työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä tai haluaa tehdä rutiininomaista tuotantotyötä. Töiden aloitus on mahdollista ajoittaa esimerkiksi maaliskuusta toukokuuhun ja työn kesto on alustavasti kesän loppuun saakka.

Seisoma- ja nostoja sisältävästä työnkuvasta johtuen edellytämme hakijalta perustasoista fyysistä kuntoa. Toivomme myös että omaat  korkean työmotivaation sekä hyvän asenteen työtä kohtaan. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden työtehtävistä, mutta se ei ole edellytys. Sinulla tulisi olla oman auton käyttömahdollisuus työpaikan sijainnin vuoksi. Työhön perehdytetään ja koulutetaan työn ohessa, joten kokemusta alalta ei tarvitse olla. Perehdytys tapahtuu suomeksi.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta, sillä työt alkavat sopimuksen ja valitun henkilön mahdollisuuksien mukaan. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse anneli.maki@barona.fi