Service Desk- asiantuntija ICT Elmolle

Työpaikat / Service Desk- asiantuntija ICT Elmolle

Service Desk- asiantuntija ICT Elmolle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere IT/tietoliikenne ICT Elmo Oy

Onko asiakkaiden parissa työskentely ja erilaisten teknisten ongelmien ratkominen sinulle tuttua puuhaa? Löytyykö sinulta jo työkokemusta Service Deskissä työskentelystä, mutta kaipaat uusia haasteita? Jos vastasit kyllä, saatamme etsiä juuri sinua!

Elmo on nopeasti kasvava ICT-yritys ja haemme heidän rentoon, mutta asiantuntevaan yhteisöön Service Desk -asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen vaativaan asiakasympäristöön, jonka haastavuus on kasvamassa. Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä Service Deskissä, mutta jolla on edelleen paloa oppia jatkuvasti uutta. Katsomme myös vapaa-ajan harrastuneisuuden eduksi työkokemuksen lisäksi.

Service Desk-asiantuntijana pääset mm. käsittelemään ja ratkomaan Elmon yritysasiakkaiden monipuolisia ja haastavia palvelupyyntöjä, hallinnoimaan käyttäjätunnuksia, asentamaan ohjelmistoja ja ennen kaikkea tarjoamaan asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua teknisissä asioissa. Tulet työssäsi ratkomaan palvelupyyntöjä, joihin ei välttämättä ole suoraan ohjeistusta, ja siksi työssä korostuu pitkäjänteinen työskentelyote ja aito kiinnostus selvitellä asioita omatoimisesti. Työn menestyksekäs hoitaminen tarjoaa mahdollisuuksia kasvaa alan asiantuntijatehtäviin. Parhaimmillaan sinulle voi tarjoutua myös tilaisuus lähteä kokeilemaan siipiäsi ulkomaille määräaikaiseen ekspatriaattisuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli viihdyt hektisessäkin työympäristössä ja sinulla on taito selvittää asiakkaiden palvelupyynnöt hyväntuulisuutta unohtamatta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työkielesi ovat suomi ja englanti. Reipas asenne ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyöhön on tärkeää tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle haastavia ja itsenäisiä tehtäviä, rennolla meiningillä ja tiimin tuella höystettynä. Pääset osaksi yritystä, jossa on välitön ja avoin ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki! Työ tapahtuu Elmon moderneissa ja viihtyisissä toimitiloissa Tampereen Sarankulmassa.

Toivomme Sinulta:

  • Kokemusta laaja-alaisesti Windows käyttöjärjestelmistä
  • Kokemusta MS Office -tuoteperheestä sekä 0365:sta
  • Windows AD tuntemusta
  • Kokemusta käyttöoikeushallinnasta
  • Kykyä toimia kiireisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti ja asiakasta kuunnellen
  • Reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Ranskan kielen osaaminen on plussaa, mutta ei edellytys

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Töitä tehdään arkipäivisin klo 07.15-17.00 välillä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteessa virallisena työnantajana toimii ICT Elmo Oy.

Voit käydä tutustumassa, minkälaista on työskennellä Elmolla tästä: www.barona.fi/elmo

Ryhdy tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla.

Tehtävään valitulle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.