Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantotyöntekijöitä Oy Primo Finland Ab:lle

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Oy Primo Finland Ab:lle

Tuotantotyöntekijöitä Oy Primo Finland Ab:lle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vaasa Teollisuus/tuotanto Primo Finland Oy

Etsimme nyt muoviteollisuuden tuotantotyöntekijöitä asiakkaallemme Oy Primo Finland Ab:lle Vaasaan. Työt alkavat tulevan kevään aikana.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja koostuvat pääasiassa muoviteollisuuden tuotantotöistä sekä tuotannon tukitehtävistä. Etsimme koneenkäyttäjiä, viimeistelijöitä, pakkaajia sekä kokoonpanijoita. Aiempi kokemus tuotannon työtehtävistä katsotaan eduksi näissä tehtävissä. Myös tekninen koulutustausta tai harrastuneisuus tekniikkaa kohtaan katsotaan eduksi. Työ on keskeytyvää kolmivuorotyötä ja tapahtuu pääosin arkipäivinä.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen sekä työturvallisuusasioiden huomioonottaminen jokapäiväisessä työnteossa. Myös positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan, sekä aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena ovat myös tärkeitä ominaisuuksia.

Toivomme hakijalta:

  • kykyä toimia omatoimisesti ja itsenäisesti opeteltuasi tehtäväkenttäsi
  • vankkaa perusammattitaitoa, luotettavuutta ja motivoitunutta asennetta
  • mahdollisuutta sitoutua työhön pitkäksi aikaa

Tarjoamme:

  • innostavan ja motivoivan työporukan
  • mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä
  • hyvät työskentelyolosuhteet
  • hyvät ansiomahdollisuudet

Rekrytointia hoitaa Barona ja työt alkavat sopimuksen mukaan talven tai kevään 2021 aikana. Työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:lle. Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena. Valituille henkilöille suoritetaan lääkärintarkastus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 tai sähköpostitse osoitteesta sami.rinta-valkama@barona.fi.