Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tietoliikenneasentaja Tampereelle

Työpaikat / Tietoliikenneasentaja Tampereelle

Tietoliikenneasentaja Tampereelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tampere IT/tietoliikenne Fujitsu Finland Oy

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja reippaan työnotteen omaava henkilö, jolta löytyy jo osaamista tietoliikennepuolen työtehtävistä? Onko ihmisten kohtaaminen sinulle luontevaa ja nautitko teknisten ongelmien ratkomisesta? Oletko etsimässä kokoaikaista työtä vuodelle 2021?

Etsimme asiakkaallemme Fujitsulla reipasta ja oma-aloitteista tietoliikenneasentajaa Tampereelle kiinteään asiakkuusympäristöön. Työtehtäviisi kuuluu mm. erilaisien vikatilanteiden selvittely, verkkopuolen asennustehtävät sekä erilaiset projektityöt, kuten laiteasennukset/elinkaarivaihdot. Työtä tehdään tiiviisti asiakasrajapinnassa asiakkaan toimitiloissa.

Toivomme, että sinulta löytyisi hieman jo työkokemusta vastaavista työtehtävistä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Emme odota sinulta vielä syväosaamista yllä mainituista tehtävistä, vaan olemme etsimässä ennen kaikkea oikealla asenteella varustetta osaajaa, jolla kuitenkin on jo pohjalla jonkin verran osaamista. Katsomme työkokemuksen lisäksi myös harrastuneisuuden ja muun käytännön kokemuksen eduksi, joten kerrothan hakemuksessasi, minkälaista osaamista olet mahdollisesti kerryttänyt niin työelämän kuin vapaa-ajankin puolelta. Toivomme, että sinulla olisi tehtävään soveltuva koulutus tai loppuvaiheen opinnot, mutta se ei ole ehdoton edellytys.

Tulet pärjäämään tässä tehtävässä hyvin, mikäli olet aktiivinen, aidosti motivoitunut tietoliikennepuolen tehtävistä ja halukas oppimaan jatkuvasti uutta. Tulet luontevasti toimeen erilaisien ihmisien kanssa – niin asiakkaiden kuin kollegoidesikin kanssa. Toimit asiakkaiden kanssa rauhallisesti ja kärsivällisesti, ja haluat saattaa annetut työtehtävät loppuun saakka.

Kyseessä on loppuvuoteen 2021 asti kestävä määräaikainen työsuhde. Työaika (37,5h/vko) sijoittuu arkipäiviin toimistoaikojen puitteisiin. Tulet työskentelemään pääasiassa yhdessä kiinteässä loppuasiakkuusympäristössä Tampereella, mutta työ saattaa sisältää joitakin tehtäviä myös muualla Pirkanmaan alueella. Jos sinulta löytyy siis B-ajokortti ja oma auto, katsomme sen eduksi tässä tehtävässä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen virallisena työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä aidon mahdollisuuden kerryttää tietoliikennepuolen osaamista. Pääset työskentelemään tunnetussa IT-alan yrityksessä (Fujitsu) ja saat kattavan perehdytyksen osaavilta kollegoiltasi.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian hakulomakkeen kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Tehtävään valitulle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.