Lähitukihenkilö ICT Elmolle

Työpaikat / Lähitukihenkilö ICT Elmolle

Lähitukihenkilö ICT Elmolle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere IT/tietoliikenne ICT Elmo Oy

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja omaat reippaan ja oma-aloitteisen työotteen? Onko ihmisten kohtaaminen ja teknisten ongelmien ratkominen sinulle tuttua ja mielekästä puuhaa? Oletko etsimässä vakituista työsuhdetta mielenkiintoisesta ja nopeasti kasvavasta ICT alan yrityksestä?

Etsimme asiakkaallemme Elmolle kokoaikaista ja vakituista lähitukihenkilöä vastaamaan Pirkanmaan alueella sijaitsevan loppuasiakkuuden lähitukitehtävistä. Haettavan henkilön työtehtäviin kuuluu mm. loppuasiakkaan tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä erilaiset asennustehtävät niin työasemiin, oheis- ja verkkolaitteisiin sekä erilaisin ohjelmistoihin liittyen. Kyseessä on suorarekrytointi toimeksianto ja siten tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme Elmolle.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen. Katsomme työkokemuksen lisäksi myös harrastuneisuuden ja muun käytännön kokemuksen rauta- ja elektroniikkapuolelta eduksi. Pysyyhän sinulla tarvittaessa ruuvimeisseli kädessä!

Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen uusiin haasteisiin. Toimit asiakkaiden kanssa rauhallisesti ja pitkäjänteisesti ja sinulle on tärkeää saattaa työtehtäväsi loppuun saakka. Pystyt työskentelemään ammattimaisesti itsenäisesti asiakkaiden parissa, mutta työskentely myös muiden kollegoiden kanssa on luontevaa sinulle. Tulet palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksi, ja siten työ edellyttääkin sujuvaa kielitaitoa.

Työ tapahtuu arkipäivisin ja työajat (40 h/vko) sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (klo 7.30-17.00 välisenä aikana). Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja siten työ edellyttää B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään edellytämme:

 • Työkokemusta vastaavista tehtävistä ja asiakaspalvelusta
 • Windows-käyttöjärjestelmien sekä M365 ympäristön hyvää hallintaa
 • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)
 • Hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia
 • Luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen & kirjallinen)
 • B-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme:

 • Vakituisen työsuhteen mielenkiintoisessa ja nopeasti kasvavassa ICT alan yrityksessä
 • Monipuolisia, vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä
 • Kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoiset kollegat työsi tueksi
 • Elmon kattavat henkilöstöedut
 • Mahdollisuus ulkomaan komennuksiin asiakkaan tarpeiden mukaan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla!

Tehtävään valitulle teetetään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.