Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kerroshoitajia Rovaniemelle, kesätyö

Työpaikat / Kerroshoitajia Rovaniemelle, kesätyö

Kerroshoitajia Rovaniemelle, kesätyö

Hakuaika päättyy 22.03.2021

Rovaniemi Hotelli- ja ravintola-ala

Haluatko kesätyön maineikkaassa Rovaniemeläisessä hotellissa, mahdollisuuden oppia uutta, olla mukana palveluelämyksen tuottamisessa asiakkaille ja saada arvokasta kokemusta hotellialalta?

Haemme nyt kerroshoitajia työskentelemään kesällä asiakasyrityksessämme.

Persoonana olet hyväntuulinen ja ulospäinsuuntautunut, sekä asiakaspalveluhenkinen. Sinulta löytyy empaattisuutta tapaamiasi ihmisiä kohtaan ja tahtoa tarjota vieraillemme unohtumattomia kokemuksia. Huomioit työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pidät yllä osaltasi hyvää yhteishenkeä. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista sekä innostunutta asennetta.

Toivomme sinulta:

  • Ripeyttä ja aktiivista työotetta
  • Oma-aloitteisuutta
  • Luotettavuutta ja yhteistyökykyä
  • Huolellista työotetta ja joustavuutta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä

Tehtävä ei edellytä aikaisempaa kokemusta kerroshoitajan tehtävistä, mutta tuothan mahdollisen aikaisemman vastaavan työkokemuksesi hakemuksessasi esille.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä osana osaavaa tiimiä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Kesätyön jälkeen mahdollisuus jatkaa syys- ja talvisesongilla.

 Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia. Hae mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!