Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myyntineuvottelija/prospektoija teollisuuden asennuspalveluihin

Työpaikat / Myyntineuvottelija/prospektoija teollisuuden asennuspalveluihin

Myyntineuvottelija/prospektoija teollisuuden asennuspalveluihin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Myyntitehtävät Asennus/huolto Tekniikka

Etsimme Tampereella sijaitsevalle huolto- ja kunnossapitoalan asiakkaallemme kasvun tueksi prospektoijaa B2B-myyntiin

Tehtävässäsi toimit osana asennuspalvelujen myyntitiimiä kartoittaen potentiaalisia asiakkaita Suomen vientiteollisuudesta. Pyrit eri tietokantoja apunasi käyttäen tunnistamaan ja kontaktoimaan potentiaalisia teollisuuden asiakkaita kone- ja laiteautomaation asennus- ja huoltoprojekteille.

Tarjottavana tuotteena sinulla on hyvämaineisen alalla jo pitkään vaikuttaneen kotimaisen yrityksen asiantuntijoista koostuva asennustiimi, joka on tottunut toimimaan haastavissa projekteissa ympäri maailmaa.

Toivomme sinulta ennen kaikkea uskallusta tarttua puhelimeen ja rohkeasti lähestyä potentiaalisia asiakkaita. Ymmärrys valmistavan teollisuuden toiminnasta ja laitteista on yhtä lailla toivottavaa kuten jokin tekninen ammatillinen- tai korkeakoulututkinto, etenkin automaatioalan tuntemus on erityinen etu, mutta ei välttämätön vaatimus.

Asiakkaamme perehdyttää toimintaansa ja tarjottavaan palveluun, joten teknisesti kaikkea ei tarvitse tietää valmiiksi, kunhan omaat myyntihenkisyyttä sekä halua oppia. Ajan myötä tehtävässä on mahdollisuus kasvaa suurempaan asiakavastuuseen hankkimiesi asiakkaiden parissa.

Työsuhde alkaa määräaikaisena Baronan kautta, mutta hyvillä otteilla kuuden kuukauden jälkeen avautuu mahdollisuus siirtyä vakinaiseksi asiakkaamme kirjoille.

Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten kiinnostuttuasi haethan tehtävään pikaisesti.