Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Työmaavalvojia Kemin sellutehdashankkeeseen

Työpaikat / Työmaavalvojia Kemin sellutehdashankkeeseen

Työmaavalvojia Kemin sellutehdashankkeeseen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kemi Tampere Helsinki Turku Oulu Jyväskylä Kuopio Teollisuus/tuotanto Tekniikka

Haemme asiakkaallemme työmaavalvojia Kemissä alkavaan sellutehdashankkeeseen. Työmaavalvojia haetaan mekaanisten asennusten- (mm. putkisto, laitteet, kattila), hitsaamisen-, sähköasennusten-, instrumentoinnin- ja rakennusvalvontaan.

Työmaavalvoja vastaa oman disipliininsä toteutuksesta aikataulu-, kustannus-, laatu- ja viranomaisvaatimukset sekä asiakkaan edun huomioiden. Toimessasi suunnittelet mekaaniset asennustyöt yhteistyössä muiden projektivastaavien kanssa, valvot töiden suoritusvaihetta ja vastaat projektista omalla vastuualueellasi aina projektin luovutukseen saakka.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää teknistä koulutusta (esim. teknikko tai insinööri), sekä kokemusta suunnittelu-, projekti- tai kunnossapitotehtävistä. Valvojalla tulee olla myös suomen kielen taidon lisäksi vähintään tyydyttävä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan työpaikan mielenkiintoisessa ja suuressa teollisuushankkeessa. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi. Tarjoamme työntekijöillemme tarvittaessa myös majoituksen läheltä työkohdetta. Työmaavalvojien työsuhteet alkavat Q3/2021 ja siitä porrastaen läpi seuraavan kalenterivuoden, päättyen vuoden 2023 aikana. Tehtävien pituudet vaihtelevat 10kk- 24kk mittaisiin työsuhteisiin.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ja ENGLANNINKIELISEN CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla hakua hoitaa Teemu Runsas, p.040 836 8895, teemu.runsas@barona.fi