Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä Kodin Terra Tuusula

Työpaikat / KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä Kodin Terra Tuusula

KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä Kodin Terra Tuusula

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tuusula Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät

Haemme kauttamme kesätyöntekijöitä Kodin Terraan puutarha- ja noutomyymälään!

Noutomyymälässä työskentelet monipuolisten rakennustarvikkeiden myynnin parissa. Olet valmis palvelemaan asiakkaita kaikissa rakentamiseen liittyvissä tarpeissa, etkä pelkää ihmisten kohtaamista. Olet tottunut fyysiseen työhön ja sinulla on kenties jo ymmärrystä rakentamisen ratkaisuista tai vahvaa kiinnostusta niihin. Osaat hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja sinulla on reipas työote.

Työ tapahtuu ulkotiloissa rakentamisen noutomyymälän puolella. Toivomme, että sinulta löytyy myynnillistä asennetta. Sinulla on hyvä peruskunto, olet luotettava, huolellinen ja tarkka. Trukkikokemus on suotavaa. Etsimme kesätyöntekijöitä noutomyymälään ajalle 30.3.-30.8.2021, viikkotuntisopimus 25h/vko.

Puutarha-osastolla palvelet asiakkaitamme monipuolisessa tehtävässä. Sinulla on reipas asenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Voit olla puutarha-alan asiantuntija, mutta se ei ole suinkaan välttämätöntä. Tärkeintä on kiinnostus puutarha-alaa kohtaan ja innokas asenne. Myyjämme auttavat asiakkaita kasvien, lannoitteiden ja multien valinnassa. Haluat auttaa asiakasta tunnistamaan tarpeita, jotta on mahdollista myydä asiakkaalle kaikki hänen tarvitsemansa puutarhatuotteet vaivattomasti yhdellä kerralla.

Työssä tarvitaan tarmokkuutta ja oma-aloitteisuutta. Myyntitaidot, asiakaspalveluhenkisyys ja ihmisiä pelkäämätön asenne auttavat sinua työssäsi. Et kavahda fyysistä ja osastolla liikkuvaa työtä.Meillä pääset työskentelemään iloisessa joukossa ja oppimaan lisää myynnistä, asiakaspalvelusta ja puutarha-alasta. Etsimme kesätyöntekijöitä puutarhaosastolle maalis-huhtikuulta kesä-elokuun loppuun. viikkotuntisopimus 25h/vko.

Edellytämme kaikissa tehtävissä täysi-ikäisyyttä.

Mitä odotamme sinulta?

  • Tarjoamamme työtehtävät ovat asiakaspalvelutyötä ja edellytämme reipasta, iloista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä ennakkoluulotonta suhtautumista monipuolisiin työtehtäviin.
  • Työkaverina olet joustava, reilu ja ystävällinen tiimityöskentelijä.
  • Myymälämme on avoinna aamuvarhaisesta iltamyöhään, joten edellytämme mahdollisuutta työskennellä monipuolisissa työvuoroissa kaikkina viikon päivinä.

Valitut henkilöt työllistyvät Baronalle, ja määräaikaisuuden päätyttyä on mahdollista jatkaa keikkatöissä Baronan kautta. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi .

Majavantie 5, 04320 Tuusula