Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Huoltamokahvilatyöntekijä Kesä, Shell HelmiSimpukka Lievestuore

Työpaikat / Huoltamokahvilatyöntekijä Kesä, Shell HelmiSimpukka Lievestuore

Huoltamokahvilatyöntekijä Kesä, Shell HelmiSimpukka Lievestuore

Hakuaika päättyy 24.02.2021

Jyväskylä Laukaa Toivakka Hankasalmi Hotelli- ja ravintola-ala Restel Liikenneasemat Oy

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Tule kahvilatyöntekijäksi Shell Lievestuore huoltoasemalle.

Mitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä ja pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain!

Shell Lievestuore on auki kukonlaulusta iltahämärään, työvuorot sijoittuvat klo 05:00-24:00 välille, joten työ on kaksivuorotyötä.

Työsuhde on määräaikainen 1.5.-30.9.2021 ja osa-aikainen, keskimääräinen vähimmäistyöaika on 63h/3vko ja tulet työllistymään Restel Liikenneasemat Oy:n alaisuuteen

Kenelle työ sopii?

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi luemme aikaisemman asiakaspalvelu- tai keittiökokemuksen ehdottomasti eduksesi. Mikäli et kuitenkaan vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön Kesälle 2021. Työtä on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin. Saat työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja työpäiväsi pitävät sisällään huisketta ja hulinaa. Tartu siis loistotilaisuuteen ja tule mukaan eläväiseen liikennemyymälän sykkeeseen!

Oletko sinä ketjumme uusi helmi?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.