Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Sähköasentaja raidekaluston huoltoon, Skoda Transtech Oy

Työpaikat / Sähköasentaja raidekaluston huoltoon, Skoda Transtech Oy

Sähköasentaja raidekaluston huoltoon, Skoda Transtech Oy

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Vantaa Espoo Tuusula Järvenpää Lohja Asennus/huolto Tekniikka Skoda Transtech Oy

Etsimme arvostetulle yhteistyökumppanillemme Skoda Transtech Oy:lle huoltoasentajaa (sähköasentaja) raitiovaunujen muutostyö- ja huoltotehtäviin Helsingin Koskelan ja Vallilan toimipisteisiin päivävuoroon.

Huoltoasentajana työskentelet osana Skoda Transtechin raitiovaunukaluston huoltotiimiä. Työt painottuvat raitiovaunuille tehtäviin muutostöihin, mutta osana työsi arkea ovat myös erilaiset huolto- ja viankorjaustyöt. Sähkötöiden lisäksi merkittävässä osassa päivittäistä tekemistäsi ovat myös mekaaniset asennus- ja huoltotyöt. Töitä tehdään päivävuorossa ja työ sopii niin oppimishaluiselle uransa alussa olevalle asentajalle kuin myös jo kokeneemmallekin tekijälle. Toimipisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Koskelassa ja Vallilassa.

Hakijalta toivomme:

  • sähkö-/automaatioalan perustutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta (esim. ajoneuvosähkö)
  • työteliästä ja oppimishaluista asennetta
  • halukkuutta tarttua myös mekaanisiin asennus- ja huoltotöihin
  • kykyä työskennellä suomen kielellä
  • voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia sekä Sähkötyöturvallisuuskorttia.

Eduksi katsomme:

  • tehtävää tukevan harrastustaustan
  • perustuntemuksen mekaanisen ja sähköteknisen asennuksen ja huollon tehtävistä ja niissä käytettävistä perustyökaluista.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja mielenkiintoisen huoltoasentajan tehtävän. Saat tehtävään erinomaisen perehdytyksen ja tueksesi ammattitaitoisen huoltotiimin sekä joustavan ja arvostetun organisaation. Tehtävään valittu henkilö työllistyy alkuun Barona Teollisuus Oy:n kirjoille määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä menestyminen avaa kuitenkin erinomaiset mahdollisuudet töiden jatkumiseen Skoda Transtechilla myös määräaikaisuuden jälkeen.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa Baronalta Perttu Piispa sähköpostiosoitteesta perttu.piispa@barona.fi tai puhelimitse numerosta 050 471 3321.