Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Vaatteiden käsittelijä varastolle

Työpaikat / Vaatteiden käsittelijä varastolle

Vaatteiden käsittelijä varastolle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö pitkäaikaista työtä? Pidätkö rutiineista?

Haemme asiakkaallemme Tuusulan ja Vantaan rajalle fyysisissä tehtävissä pärjäävää henkilöä huolehtimaan yrityksille vuokrattavien työvaatteiden käsittelystä. Työ pitää sisällään pääasiassa vaatteiden viikkausta, pakkausta ja lähetystä. Työssä on mahdollista päästä tekemään myös ompelutehtäviä vaatteiden korjaustöissä jos omaat kokemusta tai olet muuten vain käsistäsi näppärä. Tärkein asia työssä pärjäämiseen on positiivinen ja reipas asenne.

Töitä tehdään mukavassa työyhteisössä 8 tunnin työvuoroissa arkisin klo 6 - 19 välillä. Työsuhde on aluksi määräaikainen neljän kuukauden ajan, mutta työssä pärjäävälle löytyy pitkäaikainen työpaikka.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa nopeasti! Töissä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla ja haastattelut aloitetaan heti.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!