Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastotyöntekijöitä Vantaalle

Työpaikat / Varastotyöntekijöitä Vantaalle

Varastotyöntekijöitä Vantaalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostavatko logistiikka-alan tehtävät elintarvikevarastossa? Haluatko päästä työskentelemään viileässä ympäristössä mahtavien työkavereiden kanssa?

Vantaan Viinikkalassa sijaitseva viileä (noin +2 astetta) elintarvikevarasto sopii juuri sinulle, mikäli sinulta löytyy positiivinen asenne työntekoa kohtaan ja halukuutta oppia uutta! Aikaisempaa varastokokemusta et tarvitse, sillä työhön järjestetään kattava perehdytys. Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten elintarvikkeiden puheohjatusta keräilystä. Aloitus työssä on helmikuun aikana ja tarjoamamme työsuhde on pitkäaikainen.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville, mutta mahdollisuus lauantaivuoroihin on myös olemassa. Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-22 välillä. Työvuoroja tarjoamme 3-5 viikossa.  Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan 11,81-13,52€/h (logistiikka-alan työkokemusvuosista ja koulutuksesta riippuen) + lisät.

Etsimme tähän työtehtävään pitkäaikaisia työntekijöitä, joilla on halukkuutta työskennellä tarpeen mukaan myös muilla osastoilla. Mikäli tämä ilmoitus herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksen viipymättä, sillä nämä paikat menevät nopeasti! Aloitamme haastattelut saman tien ja teemme työntekijävalinnat heti sopivien ehdokkaiden osuessa kohdalle. Tärkein ominaisuus, jota hakijoissa etsimme on HYVÄ ASENNE!