Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokenut lähitukihenkilö Porin seudulle

Työpaikat / Kokenut lähitukihenkilö Porin seudulle

Kokenut lähitukihenkilö Porin seudulle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Pori Rauma Kankaanpää IT/tietoliikenne ATEA Finland Oy

Etsimme asiakkaallemme Atea Finland Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ja itsenäisen työnotteen omaavaa lähitukihenkilöä Porin seudulle moniasiakkuusympäristöön. Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva ja IT-alalta osaamista jo kerryttänyt henkilö, joka on kiinnostunut kehittymään alalla monipuolisten tehtävien parissa.

Mitä?

Etsimme Atealle vakituiseen työsuhteeseen lähitukihenkilöä Porin seudulle vastaamaan itsenäisesti useampien loppuasiakkaiden lähitukitehtävistä. Työnkuvaan kuuluu kokonaisvaltaisesti IT-ympäristöjen hallinta, tietoteknisien ongelmien selvittäminen, erilaiset asennustehtävät sekä käyttäjien opastaminen. Tulet työskentelemään niin työasemien, verkko- ja oheislaitteiden, mobiililaitteiden kuin palvelintenkin parissa. Työtehtäviäsi voi olla esimerkiksi erilaiset käyttöjärjestelmä/ohjelmistopuolen asennus ja vianselvitystehtävät, palvelimen asentaminen käyttökuntoon, kytkimen vaihtaminen ja konfiguroiminen sekä loppukäyttäjän opastaminen ja tunnushallinta. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja itsenäistä, ja siten tehtävä edellyttääkin omaa autoa sekä kokemusta vastaavista lähitukitehtävistä.

Työajat tehtävässä sijoittuvat arkipäiviin, lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (ma-pe, klo 8-16). Työsuhde on kokoaikainen (37,5h) ja vakituinen. Tulet työllistymään aluksi Barona IT:lle, mutta tehtävässä on optio rekrytoitua myöhemmin suoraan Atealle.

Kenelle?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo joidenkin vuosien työkokemus monipuolisista IT-tukihenkilön tehtävistä ja edelleen aidosti halua oppia jatkuvasti uutta. Toivomme, että sinulla olisi tehtävään soveltuva koulutus tai loppuvaiheessa olevat opinnot. Kohtaat asiakkaat ammattitaidolla ja kykenet ratkaisemaan teknisiä ongelmia itsenäisesti. Olet oma-aloitteinen työntekijä, ja osaat priorisoida sekä suunnitella työtehtäviäsi. Ennen kaikkea toivomme, että olet reippaan työnotteen omaava ja aidosti motivoitunut tyyppi - monen asian oppii, kun on vain aitoa halua!

Toivomme, että hallitset:

  • Windows-käyttöjärjestelmät (7 & 10) ja M365 ympäristön
  • Työasemien lisälaitteet (tulostimet, verkkolaitteet)
  • Active Directoryn
  • Työasemien lisälaitteet (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • Kokemusta verkko - ja palvelinpuolelta (esim. asennustehtävät)

Tarjoamme:

  • Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista Atean Akatemian avulla
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön ja ison organisaation tuen

Tässä vielä muutama nosto, miksi työllistyä Atealle (Baronan kautta):

Yksi Atean strategian kulmakivistä on "The Place to Be – kulttuuri", joka pitää sisällään mm. seuraavat teesit:

• TOP-10 työnantaja ICT-sektorilla - Paikka, jossa kaikki haluavat olla, täällä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.

• Ylivertainen työntekijäkokemus - Voisimme huoletta haastaa uuden työntekijän etsimään konttoriltamme kollegan, joka olisi ikinä katunut työskentelyään Atealla.

• Yksilösuorituksesta voittajajoukkueeksi - Olemme aidosti joukkue, jossa jokainen yksilö puhaltaa yhteen hiileen luodakseen jotain suurta.''

Kiinnostuitko?

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttä.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.