Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotannontyöntekijä Heinolaan

Työpaikat / Tuotannontyöntekijä Heinolaan

Tuotannontyöntekijä Heinolaan

Hakuaika päättyy 07.03.2021

Heinola Lahti Teollisuus/tuotanto

Heinolassa hyvän asenteen omaavalle ja oma-aloitteiselle tuotantotyöntekijälle on tarjolla pitkäaikainen työpaikka!

Haemme nyt teollisuuden asiakkaallemme Heinolaan pitkäaikaiseen tehtävään työntekijää tuotannon työhön.

Voit olla myös alan vaihtaja tai teollisuuden pitkän linjan ammattilainen. Työtehtävä vaatii tekijältään ensi sijassa hyvää ja ripeää asennetta, perus atk-taitojen hallintaa, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja.

Paikka täytetään mahdollisimman pian, heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen saman tien. Tarkoitus on löytää pitkäaikainen tekijä tehtävään. Työt alkavat ensin Baronan kautta puolen vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen tarkoitus on vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille.

Työvuorot tehtävässä ovat vaihteleva 2-vuoro tai 3-vuorotyö (työajat sijoittuvat maanantaina ja lauantain välille.) Työvuorojärjestelmänä on TAM36 tai TAM26.

Työpaikka sijaitsee Heinolassa ja vuorotöiden vuoksi tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Ellet sitten asu Heinolassa ja ole valmis pyöräilemään läpi tuiskun ja sateen töihin!

Tässä on tarjolla pitkäaikainen, kilpailukykyisellä palkkauksella varustettu paikka, jossa työhyvinvointikyselyissä on tullut aina perinteistä parempaa palautetta! Jos olet hyvä tyyppi, ja tekemiseesi voi luottaa, niin käy jättämässä hakemus heti oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Alamme käydä hakemuksia saman tie hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä.

Huomioithan, että tehtävään voi hakea ainoastaan rekrytointijärjestelmän kautta, ja emme voi vastaanottaa sähköpostitse saapuneita hakemuksia.Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan nykyhetken poikkeustilanne huomioiden videohaastatteluiden kautta.